Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 124 kJ / 3 615 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,36 g |
| Tuky | 230,72 g |
| Vláknina | 1,60 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 526 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 348,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná bábovka z pudinkového prášku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN4n
Moje poznámka
Jemná bábovka z pudinkového prášku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN4n
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 14 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 15 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 17 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 18 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 19 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 7 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 8 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 10 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 10 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 10 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 10 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 11 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 11 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 11 hodinami
Tématické fráze:
rychlá bábovka s pudinkem,
buchta bez prášku do pečiva,
buchta z pudinkových práškú,
pudinkovy prasek,
jablečna babovka s pudinkem,
babovka z pudingu,
buchta bez kypřícího prášku,
babovka s pudingem,
bábovka bez prášku do pečiva,
buchta s pudinkovým práškem,
bábovka z kefíru,
buchta z pudingového prášku,
bábovka z pudingového prášku,
bábovka z pudinku rychlá,
jemná buchta,
bábovka s pudinkovým praškem,
buchta bez kypřící prášku,
pudingová bábovka,
hrnková buchta bez prasku do peciva,
babovky recepty
Suroviny:
vejce,
olej,
cukr,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový,
prášek do pečiva
Komentáře (16)
Jen pozor - při pečení by se neměla otevírat trouba aby bábovka nespadla