Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 124 kJ / 3 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,36 g |
Tuky | 230,72 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 526 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 348,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná bábovka z pudinkového prášku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN4n
Moje poznámka
Jemná bábovka z pudinkového prášku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN4n
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 20 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 12 minutami
Výborné lasagne
Hansenka před 19 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 20 minutami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 29 minutami
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 44 minutami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 56 minutami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Míša řezy
Alena Kovarova před 1 hodinou
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 2 hodinami
Tématické fráze:
rychlá bábovka s pudinkem,
buchta bez prášku do pečiva,
buchta z pudinkových práškú,
pudinkovy prasek,
jablečna babovka s pudinkem,
babovka z pudingu,
buchta bez kypřícího prášku,
babovka s pudingem,
bábovka bez prášku do pečiva,
buchta s pudinkovým práškem,
bábovka z kefíru,
buchta z pudingového prášku,
bábovka z pudingového prášku,
bábovka z pudinku rychlá,
jemná buchta,
bábovka s pudinkovým praškem,
buchta bez kypřící prášku,
pudingová bábovka,
hrnková buchta bez prasku do peciva,
babovky recepty
Suroviny:
vejce,
olej,
cukr,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový,
prášek do pečiva
Komentáře (14)
Jen pozor - při pečení by se neměla otevírat trouba aby bábovka nespadla