Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Expresní horká čokoláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J83D
Moje poznámka
Expresní horká čokoláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J83D
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 9 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 12 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 14 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 4 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 4 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 4 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 8 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 9 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 10 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 10 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 11 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 12 hodinami
Tématické fráze:
horká čokoláda recept,
popis pracovního postupu sloh,
slohová práce popis pracovního postupu,
pracovní postup sloh,
recept na horkou čokoládu,
slohová práce recept,
slohová práce popis receptu,
recept horká čokoláda,
popis pracovního postupu,
slohová práce pracovní postup,
horká čokoláda,
sloh popis pracovního postupu,
slohové práce pracovní postup vaření,
slohové práce recept,
sloh pracovní postup,
slohová práce popis pracovního postupu recept,
horká čokoláda z mikrovlnky,
slohove prace pracovni postup,
slohové práce recepty,
recepty horká čokoláda
Suroviny:
mléko,
zdobení figurky čokoládové,
zdobení figurky čokoládové,
zdobení čokoládové,
šlehačka,
skořice,
zdobení čokoládové,
cukr,
čokoláda hořká
Komentáře (64)
Bodík samozřejmě posílám
udělala jsem asi 3x ,4x více měla jsem na starost děti (kamarádz mé dcery )
ona si je k nám pozvala a jely s tátou ze školy
tak tu CHLASTALy až až
ale nám v topkách to nevadí že ?
Nikdy se ale nezaregistruju, do diskuzí nepřispívám. Poprvé a naposled až dnes. Podtrženo a sečteno - recepty fajn, jejich tvůrci jistě dobří kuchaři, ale atmosféra tady zatuchlá
Tak dobrou chut.
Srettka - piš jak chceš, jak uznáš za vhodné TY. Tvůj recept, Tvoje svoboda, tvoje volba.
Spíš se soustřeď na správné psaní ý/í (viz povrchný styl psaní).
A pokud Ti tak na srdci leží úroveň těchto stránek, tak proč se nezaregistruješ? Je lepší jen tak nakouknout a kritizovat?