Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 231 kJ / 3 401 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 178,33 g |
| Tuky | 298,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 463 mg |
| Sodík | 2,76 g |
| Sůl | 6,33 g |
| Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do bůčku uděláme kapsu, vysolíme, vypepříme, opaprikujeme a okmínujeme.
Krok 2: Kapsu naplníme tvarůžky a uzavřeme. Bůček opět na povrchu osolíme, opepříme, opaprikujeme a okmínujeme.
Krok 3: Dáme do pekáčku a podlijeme pivem.
Krok 4: Dáme péci do trouby na 200°C asi na jednu hodinu.
Krok 5: Pokud tvarůžky vytečou z kapsy, nic se neděje, ochutí tak omáčku, kterou po upečení uděláme tak, že maso vyjmeme.
Krok 6: Sós prohřejeme, vyšleháme a zahustíme tmavou jíškou.
Krok 7: Podáváme s knedlíkem a se zelím.
Zveřejněno 30. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hanácké bóček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pj3z
Moje poznámka
Hanácké bóček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pj3z
Nejnovější recepty
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 3 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 5 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 7 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 16 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Červené zelí s jablky
magdalenka před 6 minutami
Fazolky na slanině
magdalenka před 13 minutami
Hrnková buchta z cukety
magdalenka před 20 minutami
Dvojctihodné koláčky
magdalenka před 34 minutami
Mrkvové karbanátky
magdalenka před 37 minutami
Květák ve strouhance
magdalenka před 41 minutami
Hlíva v trojobalu
magdalenka před 45 minutami
Škvarková pomazánka
magdalenka před 49 minutami
Špekáčky na černém pivu
magdalenka před 56 minutami
Kuřecí nudlová polévka
magdalenka před 59 minutami
Tématické fráze:
hanácká bašta,
hanácký bůček,
hanacky biftek,
hanácká bašta recept,
připálené maso,
hanacke maso,
hanácká omáčka,
vesnický plátek,
vepřový bůček s tvaruzky,
recept.hanacka.basta,
boček plněny spenatem,
vepřová pečeně hanácká,
boek recepty,
hanácké recepty,
bůček za syrova,
hanačka panenka,
hanácké maso recepty,
vepřový bůček za syrova,
zlaty tvaruzek,
peceny bocek
Suroviny:
bůček,
sýr tvarůžky kulaté,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
kmín celý,
pivo světlé
Komentáře (15)
Takže se opravdu nebojte. Smažené na pánvi smrdí, jen když praskne trojobal a vytečou...
Posílám bod a obrázky.
Jako křest, takovej úžasnej recept(alespoň pro mne), šmankote masíčko spolu s tvarůžkama, tak to je bomba