Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 231 kJ / 3 401 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 178,33 g |
| Tuky | 298,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 463 mg |
| Sodík | 2,76 g |
| Sůl | 6,33 g |
| Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do bůčku uděláme kapsu, vysolíme, vypepříme, opaprikujeme a okmínujeme.
Krok 2: Kapsu naplníme tvarůžky a uzavřeme. Bůček opět na povrchu osolíme, opepříme, opaprikujeme a okmínujeme.
Krok 3: Dáme do pekáčku a podlijeme pivem.
Krok 4: Dáme péci do trouby na 200°C asi na jednu hodinu.
Krok 5: Pokud tvarůžky vytečou z kapsy, nic se neděje, ochutí tak omáčku, kterou po upečení uděláme tak, že maso vyjmeme.
Krok 6: Sós prohřejeme, vyšleháme a zahustíme tmavou jíškou.
Krok 7: Podáváme s knedlíkem a se zelím.
Zveřejněno 30. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hanácké bóček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pj3z
Moje poznámka
Hanácké bóček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pj3z
Nejnovější recepty
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 3 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 5 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 7 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 16 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolky na slanině
magdalenka před 9 minutami
Hrnková buchta z cukety
magdalenka před 16 minutami
Dvojctihodné koláčky
magdalenka před 30 minutami
Mrkvové karbanátky
magdalenka před 33 minutami
Květák ve strouhance
magdalenka před 37 minutami
Hlíva v trojobalu
magdalenka před 41 minutami
Škvarková pomazánka
magdalenka před 45 minutami
Špekáčky na černém pivu
magdalenka před 52 minutami
Kuřecí nudlová polévka
magdalenka před 55 minutami
Kynutý skořicový točenec
magdalenka před 1 hodinou
Tématické fráze:
hanácká bašta,
hanácký bůček,
hanacky biftek,
hanácká bašta recept,
připálené maso,
hanacke maso,
hanácká omáčka,
vesnický plátek,
vepřový bůček s tvaruzky,
recept.hanacka.basta,
boček plněny spenatem,
vepřová pečeně hanácká,
boek recepty,
hanácké recepty,
bůček za syrova,
hanačka panenka,
hanácké maso recepty,
vepřový bůček za syrova,
zlaty tvaruzek,
peceny bocek
Suroviny:
bůček,
sýr tvarůžky kulaté,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
kmín celý,
pivo světlé
Komentáře (15)
Takže se opravdu nebojte. Smažené na pánvi smrdí, jen když praskne trojobal a vytečou...
Posílám bod a obrázky.
Jako křest, takovej úžasnej recept(alespoň pro mne), šmankote masíčko spolu s tvarůžkama, tak to je bomba