Postup přípravy
Podáváme s bramborovou kaší, vařenými bramborami nebo jen s pečivem. Dobrou chuť.
Zveřejněno 7. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské žampiony plněné bylinkami a gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq1A
Moje poznámka
Italské žampiony plněné bylinkami a gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq1A
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 3 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 4 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráčky
Anickamanicka před 16 minutami
Domácí langoše
Jurkano před 19 minutami
Perníčky
horakova654 před 44 minutami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 1 hodinou
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 1 hodinou
Vařená majonéza
SenBri před 1 hodinou
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 1 hodinou
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 2 hodinami
Tématické fráze:
italský rizeto,
nakládané houby recept,
plnene zampiony,
nakladane zampiony,
recepty s gorgonzolou,
nakládané plněné žampiony,
žampióny plněné,
gorgonzola recepty,
velké žampiony,
plněnné cannelloni po italsku,
recept smil italský,
velky zampion,
nakládané žampiony po italsku,
plněné žampiony nakládané,
gorgonzola recept,
recepty gorgonzola,
gorgonzolou,
velké žampiony recepty,
nakládaná gorgonzola,
plnene velke zampiony
Suroviny:
žampióny,
olej olivový extra virgin,
tymián,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
gorgonzola
Komentáře (14)