Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 648 kJ / 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,38 g |
Tuky | 4,20 g |
Vláknina | 22,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 61,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slepice na kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADQz
Moje poznámka
Slepice na kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADQz
Nejnovější recepty
Nivová pomazánka s hruškou
Přidáno před 50 minutami
Vepřová plec s chorizem a fazolemi
Přidáno před 2 hodinami
Alsaský cibulový koláč podle Z. Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Hrstková polévka s majoránkou
Přidáno před 21 hodinami
Bramborové knedlíky, cuketové zelí a grilované klobásky
Přidáno před 22 hodinami
Mleté maso se zelím à la holubky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové řezy s tvarohem
Nadatode před 2 minutami
Jablečný crumble
ErikaU před 38 minutami
Kuřecí střapačky v bramborákovém těstě
Sahula před 43 minutami
Extra rychlé lívance
Helusadolezusacz před 3 hodinami
Zimní polévka z mrkve a červené čočky
Subovi před 4 hodinami
Masové kuličky po švédsku
Anetus před 4 hodinami
Vylepšená česnečka
MilosCz před 5 hodinami
Nejjednodušší tvarohové těsto na ovocné knedlíky (bez vejce)
Fitulka před 5 hodinami
Zapečené brambory s cuketou a smetanou
jitkamore před 5 hodinami
Tématické fráze:
vařená slepice,
recepty z vařené slepice,
slepice-recepty,
vaření slepice,
co z vařené slepice,
vařená slepice recepty,
maso ze slepice,
připrava na kari omacku,
vařená slepice-recept,
co udělat z vařené slepice,
varena slepice recept,
slepice na maso,
připrava vařene slepice,
vařené slepice podle jany bouškové,
slepice varena,
recept z vařené slepice,
vařená slepice s lilkem,
teleci kyta na parice,
co uvařit z vařené slepice,
vařené maso ze slepice
Suroviny:
slepice,
koření kari,
mouka hladká,
olej,
hrášek,
mléko,
sůl
Komentáře (3)