Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepeme, osolíme.
Krok 2: Na ně poklademe kousky vejce natvrdo, cibule, mrkve, párku, okurky atd.
Krok 3: Omotáme nití nebo sepneme jehlou.
Krok 4: V hrnci osmahneme cibuli na tuku, přidáme ptáčky, osmahneme je.
Krok 5: Podlijeme vodou a dusíme dokud nejsou měkké.
Zveřejněno 2. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Španělský ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLkr
Moje poznámka
Španělský ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLkr
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 13 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 8 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 8 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 8 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 8 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 9 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 11 hodinami
Tématické fráze:
španělský ptáček,
španělský ptáček recept,
španělský ptáček z kuřecího masa,
kuřecí španělské ptáčky,
jak připravit dobré španělské ptáčky,
kuřecí španělský ptáček,
španelské ptáčky z kuřecího masa,
rozlítaný španělský ptáček,
recept španělský ptáček,
ptacek,
recept na španělské ptáčky,
španělské ptáčky z kuřecího,
španělští ptáčci,
španělský ptáček z kuřecího,
ptáčci,
španělské ptáčky,
ptáčky z kuřecího masa,
recepty spanelsky ptacek,
španelské ptáčky recept,
španělský ptáčci
Suroviny:
maso,
slanina,
cibule,
mrkev,
párky,
okurky sterilované,
vejce,
sůl
Komentáře (16)