Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 841 kJ / 201 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,20 g |
| Tuky | 1,78 g |
| Vláknina | 8,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 36,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek Parmigiana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9Dk
Moje poznámka
Lilek Parmigiana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9Dk
Nejnovější recepty
Jednohubky s mini mozzarellou a cherry rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Kapr v listovém těstě s peperonatou
Přidáno před 4 hodinami
Slovenský skopový guláš
Přidáno před 4 hodinami
Kroupy se zeleninou a sušenými rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Tortilla jako pizza s mletým masem, mozzarellou a olivami
Přidáno před 5 hodinami
Dietní květák z trouby
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
Pavluska75 před 1 hodinou
Rajská omáčka
Elektronka007 před 1 hodinou
Hraběnčiny řezy II.
Lida-veverka před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Reveroger před 1 hodinou
Masové kuličky v rajské omáčce
Leni1970 před 2 hodinami
Segedínský guláš
coolbinsz před 2 hodinami
Jablečný šťavnatý koláč
beruska22 před 2 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
Andyzvesnice před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
TommyKoci před 2 hodinami
Krůtí plátek v hořčicovo-smetanové omáčce
IRBONA před 2 hodinami
Tématické fráze:
parmigiana,
lilek recepty,
parmigiana - italský zapečený lilek,
baklazan parmigiana,
recet na lilek,
recet lilek,
llilek mám ráda recepty,
recepty z lilku,
baklažán recepty,
parmegana,
recept na parmigiana,
parmigiana recept,
lilky ala parmagiano,
recept lilek,
baklažán recept,
parmiggiana italské jídlo,
panrmigiana,
parmegiana recept,
italska parmigiana,
lilek za syrova
Suroviny:
baklažán,
pyré rajčatové,
sýr mozzarella,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
nať petrželová,
olej,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (27)
zizala : Nebudem opravovať knihu, ani netvrdím, že knihy sú bezchybné. Mimochodom, písalo sa v diskusii na fóre, že sa o názvoch receptov nemá diskutovať. Alebo sa mýlim ?!? A možno pomôže casinov link...
(A i na Labu je v závěru, v základních surovinách vypsán parmezán.)
No, prý se to podle parmazánu nejmenuje...
http://www.labuznik.cz/recept/parmigiana-di-melanz...
Potkávám to denně, u receptů na pečivo
Teri, nevypadl ti ze surovin parmezán, podle kterého je toto jídlo nazváno?
https://it.wikipedia.org/wiki/Parmigiana_di_melanz...
Janka, nemusíš obaliť, stačí opiecť len tak. Ja som si tiež to opekanie upravila, recept v knihe uvádza okrem múky obaliť aj v rozšľahanom vajíčku, čo som vynechala.