Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 337 kJ / 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,03 g |
Tuky | 13,42 g |
Vláknina | 12,36 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 31,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí roláda dušená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY32
Moje poznámka
Krůtí roláda dušená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY32
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 19 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 19 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 3 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 4 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 5 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 6 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 6 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 6 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 7 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 11 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 11 hodinami
Tématické fráze:
krůtí roláda,
krůtí roláda recept,
kruti rolada recepty,
rolada z krutiho masa,
rolada z krutiho stehna,
roláda z krutich prsou,
recept krůtí roláda,
krůtí roláda ze stehna,
recept roláda z krutího stehna,
dusene kruti maso,
recepty krůtí roláda,
recept na krutí maso roláda,
recepty na masové rolády z krůtího nebo kuřecího masa,
recept na krůtí roládu,
náplň do krútí rolády,
recepty na krůtí maso roláda,
rolada z krutich stehen,
krůtí prsa roláda,
roláda z krůtího prsa,
dusena kureci rolada
Suroviny:
prsa krůtí,
cibule,
vejce,
rajče,
paprika čerstvá červená,
uzené moravské,
pórek,
sýr niva,
koření na pečené kuře,
hořčice,
koření provensálské,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (24)
Jak je vidět, bude to dobrý s jakýmkoliv masem a představuju si chuťově třeba králičí maso. To by také mohlo být žůžo, až na to kde ho vzít,že.