Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 056 kJ / 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,91 g |
Tuky | 79,54 g |
Vláknina | 5,88 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 423 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 18,82 g |
Postup přípravy
Krok 1: Chleba nakrájíme na kostičky a osmažíme na oleji dozlatova.
Krok 2: Přidáme na větší kousky nasekaný česnek a rovněž krátce osmahneme.
Krok 3: Poprášíme paprikou, zalijeme vývarem a 15 minut povaříme.
Krok 4: Polévku rozlijeme do misek, do každé opatrně vyklepneme vejce, vložíme do trouby předehřáté na 200 °C a 10 minut zapečeme, až vejce zpevní. Vejce můžeme také připravit zvlášť a vložit do polévky při podávání.
Zveřejněno 17. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Španělská česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQKM
Moje poznámka
Španělská česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQKM
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 7 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 11 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 15 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 6 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 6 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 10 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 10 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 11 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 12 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 12 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 12 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 13 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
šumavská česnečka,
babicovy dobroty táborské těstoviny,
pravá česnečka,
pravá česnečka recept,
f.o.o.d. recepty,
f.o.o.d. časopis,
časopis f.o.o.d.,
taborske testoviny,
jak připravit česnečku,
sumavska cesnecka recept,
recept na spanelskou cesnecku,
čěsnečka recept,
španělská česnačka,
recept -celozrnny chleb s repkovym olejem,
čěsnečka,
španělská polévka,
recept šumavska čěsnečka,
španělská česnčka foto,
jak připravit polévku česnečka,
česnečka špnělská
Suroviny:
chléb,
olej olivový,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
vývar,
vejce,
sůl
Komentáře (9)
Posílám bod a nějaké obrázky