Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 824 kJ / 1 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 256,52 g |
Tuky | 15,57 g |
Vláknina | 65,88 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 558 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 102,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koňský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krwr
Moje poznámka
Koňský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krwr
Nejnovější recepty
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 2 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 19 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 22 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno 7. 7. 2025 08:57
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Indianapi před 13 minutami
Poctivá květáková polévka
janatka před 17 minutami
Česnekový dresink
Nadja před 19 minutami
Pikantní kančí krkovička
David1326 před 23 minutami
Hrníčková bábovka
Bajdina před 41 minutami
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 1 hodinou
Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších
nikolasvabenska před 1 hodinou
Uzený guláš
brtna před 1 hodinou
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 2 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
nikolasvabenska před 2 hodinami
Tématické fráze:
gulas z konskeho masa,
guláš z koniny,
konský salám,
naložená svíčková,
úprava koňského masa,
koňský kabanos,
konske maso gulas,
konske maso recepty,
konsky salam recepty,
koňské recepty,
kdo jedl koňské maso?,
koňský salám recept,
naložená divočina,
recepty z konského masa,
konskýguláš,
guláš z koňského salámu,
recepty z divociny,
svíčková z divočiny,
normalní gulašek z divočiny,
recept na koňský salám
Suroviny:
maso koňské,
cibule,
česnek,
strouhanka chlebová,
paprika čerstvá červená,
majoránka,
sádlo,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (79)
"Zatahovat" maso NAKRÁJENÉ NA KOSTKY a pak ho ještě dusit, nemá absolutně význam
No, leda tak pro lepší barvu guláše
A Jani na to jelení taky mrknu
Jinak nemusíš říkat fuj, my se tak nevyjadřujeme, protože tobě to nechutná, ale jiným ano. Každému člověku chutná něco jiného. Pokud je to pro tebe"fuj",tak se nemusíš vyjadřovat vůbec a vařit tě to také nikdo nenutí
Jinak tě tady vítám, jsi tu zaregistrovaný od včerejška, ale já tě neviděla-tak ať se ti tu s náma líbí a my se těšíme na tvé recepty
A co to naložení svíčkové ? Kdepak je ?