Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 996 kJ / 1 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,28 g |
Tuky | 36,37 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 405 mg |
Sodík | 7,55 g |
Sůl | 18,36 g |
Sacharidy | 199,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na troške oleje opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme lyžicu papriky, na kocky nakrájané mäso, okoreníme, osolíme, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Vodou podlejeme tak, aby nám zostalo viac šťavy.
Krok 2: Ryžu podusíme asi na 50%.
Krok 3: Do vymazaného pekáča vrstvíme: kyslá kapusta (asi 2 cm), polovica ryže, polovica mäsa so šťavou, kyslá kapusta, polovica klobásy nakrájanej na kolieska, druhá polovica ryže, druhá polovica mäsa so zvyšnou šťavou, kyslá kapusta, druhá polovica klobásy, kyslá kapusta. Kapustu príliš nevymačkáme a šťavu z mäsa vylejeme všetku.
Krok 4: Prikryjeme a v rúre zapekáme asi 40 minút, kým ryža nezmäkne úplne (preto je tam potrebná šťava z mäsa).
Krok 5: Potom zalejeme kyslou smotanou a dopečieme odkryté.
Zveřejněno 10. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koložvárské zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kJJ
Moje poznámka
Koložvárské zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kJJ
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 6 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 9 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 10 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 18 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 10 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 40 minutami
Cuketová buchta
miryg13 před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 2 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 3 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 5 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 6 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 6 hodinami
Tématické fráze:
kolozvarska kapusta,
koložvárské zelí,
kolozvarska kapusta recept,
kolosvarska kapusta,
koložvarská,
koložvárské zelí recept,
recepty ze zelí,
kolovařské zelí,
kapustové zelí,
kološvarská,
kolozvarska zeli,
recept koložvárska kapusta,
recepty koložvarské zelí,
maso na kyslo,
kysla kapusta,
recept koložvárská,
kološvárské zelí,
koložvarská kapusta video,
kapustové zelí recept,
kolozvarska kapusta.sk
Suroviny:
plecko vepřové,
klobása pikantní,
cibule,
zelí kysané,
rýže,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý,
olej,
smetana zakysaná
Komentáře (17)
Inšpirovala som sa aj týmto: chutnavareska.sk/recipe/najlepsia-kolozvarska-kapusta/
"Proti gustu, proste žiaden dišputát."
Trocha viac smotany na varenie a niekedy aj vajíčko so štipľavou paprikou vôbec nezaškodí. Chutné a zdravé na bacili.
Lepšie sa potom jedlo trávy.
Dobrú chuť.
Děvčata, děkuji
V plánu tento pátek, dám vědět výsledek. A pokud se podaří vložim i jako recept.l