Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 996 kJ / 1 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,28 g |
Tuky | 36,37 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 405 mg |
Sodík | 7,55 g |
Sůl | 18,36 g |
Sacharidy | 199,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na troške oleje opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme lyžicu papriky, na kocky nakrájané mäso, okoreníme, osolíme, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Vodou podlejeme tak, aby nám zostalo viac šťavy.
Krok 2: Ryžu podusíme asi na 50%.
Krok 3: Do vymazaného pekáča vrstvíme: kyslá kapusta (asi 2 cm), polovica ryže, polovica mäsa so šťavou, kyslá kapusta, polovica klobásy nakrájanej na kolieska, druhá polovica ryže, druhá polovica mäsa so zvyšnou šťavou, kyslá kapusta, druhá polovica klobásy, kyslá kapusta. Kapustu príliš nevymačkáme a šťavu z mäsa vylejeme všetku.
Krok 4: Prikryjeme a v rúre zapekáme asi 40 minút, kým ryža nezmäkne úplne (preto je tam potrebná šťava z mäsa).
Krok 5: Potom zalejeme kyslou smotanou a dopečieme odkryté.
Zveřejněno 10. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koložvárské zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kJJ
Moje poznámka
Koložvárské zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kJJ
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 4 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 7 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 11 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 37 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 41 minutami
Svíčková na smetaně
Sahula před 47 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 1 hodinou
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 3 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 4 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 4 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 4 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 6 hodinami
Tématické fráze:
kolozvarska kapusta,
koložvárské zelí,
kolozvarska kapusta recept,
kolosvarska kapusta,
koložvarská,
koložvárské zelí recept,
recepty ze zelí,
kolovařské zelí,
kapustové zelí,
kološvarská,
kolozvarska zeli,
recept koložvárska kapusta,
recepty koložvarské zelí,
maso na kyslo,
kysla kapusta,
recept koložvárská,
kološvárské zelí,
koložvarská kapusta video,
kapustové zelí recept,
kolozvarska kapusta.sk
Suroviny:
plecko vepřové,
klobása pikantní,
cibule,
zelí kysané,
rýže,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý,
olej,
smetana zakysaná
Komentáře (17)
Inšpirovala som sa aj týmto: chutnavareska.sk/recipe/najlepsia-kolozvarska-kapusta/
"Proti gustu, proste žiaden dišputát."
Trocha viac smotany na varenie a niekedy aj vajíčko so štipľavou paprikou vôbec nezaškodí. Chutné a zdravé na bacili.
Lepšie sa potom jedlo trávy.
Dobrú chuť.
Děvčata, děkuji
V plánu tento pátek, dám vědět výsledek. A pokud se podaří vložim i jako recept.l