Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 452 kJ / 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 1,20 g |
Vláknina | 6,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso z vepře s chutí pepře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9DgB
Moje poznámka
Maso z vepře s chutí pepře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9DgB
Nejnovější recepty
Párečky v těstíčku
Přidáno před 45 minutami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 51 minutami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 1 hodinou
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 3 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 3 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 6 hodinami
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepr.platky,
vepř. na pepři,
jak pripravit maso na kamen,
mail immo-mazzoleni.ch loc:cz,
vepř na pepři,
vepř plátky,
vepř. plátky,
lavovy gryl,
vepr.krkovice,
recepty - vepř.plátky,
grilovani vepr masa recepty,
naloženi vepř platku,
vepř.maso,
vepř. maso recepty,
reepty na gril vepř,
vepř.plátky na pepři,
vepř plátek,
vepř maso recepty,
vepřé na pepři,
recepty vepř.maso
Suroviny:
krkovice vepřová,
petrželka,
šťáva citronová,
pepř citronový,
koření provensálské,
sůl,
olej
Komentáře (10)