Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 452 kJ / 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 1,20 g |
Vláknina | 6,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso z vepře s chutí pepře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9DgB
Moje poznámka
Maso z vepře s chutí pepře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9DgB
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 1 hodinou
Borůvkový máslový koláč
martiline před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 2 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 3 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 5 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 5 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 7 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 8 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepr.platky,
vepř. na pepři,
jak pripravit maso na kamen,
mail immo-mazzoleni.ch loc:cz,
vepř na pepři,
vepř plátky,
vepř. plátky,
lavovy gryl,
vepr.krkovice,
recepty - vepř.plátky,
grilovani vepr masa recepty,
naloženi vepř platku,
vepř.maso,
vepř. maso recepty,
reepty na gril vepř,
vepř.plátky na pepři,
vepř plátek,
vepř maso recepty,
vepřé na pepři,
recepty vepř.maso
Suroviny:
krkovice vepřová,
petrželka,
šťáva citronová,
pepř citronový,
koření provensálské,
sůl,
olej
Komentáře (10)