Kleopatřin jídelníček od čočky po jehněčí: Co se jedlo v Ptolemaiovském Egyptě a co si dopřávala královna
Hřiby, křemenáče, kozáky, lišky, smrže či bedly se perfektní hodí na sušení. Podle těchto pravidel vydrží až do příští sezony
Prázdniny u babičky: Nejlepší bramborové placky připravíte za chvíli. Nezapomeňte ale na sádlo, i když je smažíte nasucho
Krémové těstoviny s kuřecím masem: Šťavnaté kousky masa, restovaná zelenina a jemná omáčka jsou zárukou dokonalé chuti
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Zasmažená kmínová polévka: Sytá a voňavá polévka ze surovin, které máte běžně doma, je jednoduchá a na stole je do půl hodiny
15 foto Luxusní tvarohové knedlíky s jahodami podle J. Maršálka: Důležitý je výběr mouky i sladkost ovoce, připomíná slavný cukrář