Postup přípravy
Krok 1: Listové těsto rozválíme na tenko, na něj rozmažeme pomádu na pizzu, na ni položíme po celé ploše šunku, salám (já volila vysočinu), posypeme kukuřicí a sýrem, vložíme do předehřáté trouby na 170°C a pečeme cca 1 hodinu. Před koncem přidáme zbytek nastrouhaného sýru a přidáme i parmazán. Můžeme podávat. Kdo má rád, ať pokape kečupem.
Zveřejněno 16. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza na listovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8rV
Moje poznámka
Pizza na listovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8rV
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 17 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 3 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 5 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 6 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 6 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 7 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 7 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 8 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 8 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 8 hodinami
Tématické fráze:
pizza listové těsto,
pomáda na pizzu,
pizza na listovém těstě,
listové těsto pizza,
pizza v listovem teste,
pizza z listového těsta,
pizza z listového těsta,
listová pizza,
pizza kuřecí v listovém těstě,
pizza margareta,
pizza listové,
pizza s pršutem,
lis na pizzu,
piza margareta,
recept na pizzu na listovem teste,
listové těsto na pizzu,
pizza recept listové těsto,
recept na pizzu margareta,
piizza priprava,
testé na pizzu
Suroviny:
těsto listové,
kečup sladký,
šunka,
salám,
kukuřice,
sýr eidam,
parmazán
Komentáře (5)
Péci ale listové při 170°C a pizzu péci hodinu, je hovadina na druhou...
Ale minimálně by měl být název pizza v uvozovkách, jak tu na jiném místě u podobné zhovadilosti v názvu, požaduje jedna ťopka