Postup přípravy
Krok 1: Listové těsto rozválíme na tenko, na něj rozmažeme pomádu na pizzu, na ni položíme po celé ploše šunku, salám (já volila vysočinu), posypeme kukuřicí a sýrem, vložíme do předehřáté trouby na 170°C a pečeme cca 1 hodinu. Před koncem přidáme zbytek nastrouhaného sýru a přidáme i parmazán. Můžeme podávat. Kdo má rád, ať pokape kečupem.
Zveřejněno 16. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza na listovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8rV
Moje poznámka
Pizza na listovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8rV
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 9 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 10 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 12 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 12 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 4 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 8 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 8 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 10 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 10 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 10 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 11 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 11 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 11 hodinami
Tématické fráze:
pizza listové těsto,
pomáda na pizzu,
pizza na listovém těstě,
listové těsto pizza,
pizza v listovem teste,
pizza z listového těsta,
pizza z listového těsta,
listová pizza,
pizza kuřecí v listovém těstě,
pizza margareta,
pizza listové,
pizza s pršutem,
lis na pizzu,
piza margareta,
recept na pizzu na listovem teste,
listové těsto na pizzu,
pizza recept listové těsto,
recept na pizzu margareta,
piizza priprava,
testé na pizzu
Suroviny:
těsto listové,
kečup sladký,
šunka,
salám,
kukuřice,
sýr eidam,
parmazán
Komentáře (6)
Péci ale listové při 170°C a pizzu péci hodinu, je hovadina na druhou...
Ale minimálně by měl být název pizza v uvozovkách, jak tu na jiném místě u podobné zhovadilosti v názvu, požaduje jedna ťopka