Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vícezrnný kváskový semínkový chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 2. 2010 16:27

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 373 kJ / 2 718 kcal
Bílkoviny84,70 g
Tuky70,19 g
Vláknina34,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,56 g
Sůl16,12 g
Sacharidy419,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Díky kombinaci kvásku a kvasnic kyne dobře i bez cukru.

Nemáme-li k dispozici žitný kvásek, lze jej nahradit polovinou množství vody a polovinou celozrnné žitné či jiné mouky, kvasnic pak cca 10 až 12 g (žitná mouka kyne hůře než pšeničná).

Zatím chuťově nejlepší chlebík, co jsem upekla (nejen z kváskových). Totéž tvrdí i manžel (a to si potrpí na bílé pečivo) a dvanáctiletá dcera. Jen se po něm zaprášilo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vícezrnný chléb recept vícezrnný knedlík kváskový chleb kváskové pečivo recepty pečivo s kváskem semínkový chléb vícezrnné pečivo recept zitny seminkovy chleb kváskový chéb kváskové pečivo recept vícezrnný chlůéb z kvasnic rychlé kváskové pečivo recepty celozrnný chléb recept semínkový žitný chléb vícezrnný knedlík recept žitný semínkový chléb recept vícezrnné pečivo recepty semínkový chléb s kváskem vícezrnný chléb recept na semínkový chléb

Suroviny: kvas žitný, vývar z melty, mouka chlebová pšeničná, mouka grahamová, mouka hladká, olej, sůl, kvasnice, kmín celý, otruby, semínka sezamová, semínka lněná, semínka slunečnicová

TopRecepty.cz

Vícezrnný kváskový semínkový chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WP6Q