Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 475 kJ / 353 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,20 g |
| Tuky | 8,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 924 mg |
| Sodík | 291 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 11,70 g |
Postup přípravy
K tomu 2 decky červeného vínečka :-)
Zveřejněno 3. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra ala Tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8Qn
Moje poznámka
Vepřová játra ala Tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8Qn
Nejnovější recepty
Hovězí roštěná po znojemsku podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 minutami
Babiččina hrachová šouletová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Losos pečený v listovém těstě
Přidáno před 13 hodinami
Arašídové kytičky
Přidáno před 13 hodinami
Indické květákovo-brokolicové kari
Přidáno před 13 hodinami
Čtverečky s meruňkami
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
janhanka před 49 minutami
Sachr dort z jablek
Mafia před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
SkibidiToilet1234 před 2 hodinami
Žemlovka s jablky a tvarohem
Ryngle před 2 hodinami
Pečená kačena
Kajkajak před 7 hodinami
Mufiny s čokoládou
Soltik před 10 hodinami
Smažený sýr - smažák
radekhk před 10 hodinami
Kadlíkovo kuře na smetaně
Standa Kantry před 11 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Ellinnka1 před 12 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
vanilj před 12 hodinami
Tématické fráze:
syrová játra,
tatarák z jater,
tatarak z veproveho,
vepřová játra na topince,
tatarák z veprove panenky,
vepřová játra na topinku,
syrová vepřová játra,
játrový tatarák,
vepřová játra,
vepřová játra syrová,
tatarák z vepřových jater,
tatarák z vepřové panenky recept,
jak udělat játra,
ta játra,
vepřova jatra na topinky,
syrove jatra,
recept na vepřová játra videorecept,
syrova veprova jatra recepty,
játra na topinku,
tatarák z hovězích jater
Suroviny:
játra vepřová,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
cibule,
topinka
Komentáře (18)
Svetlano,z drubežích jsem to ještě nezkoušela.ale zkusila bych to nejdřív z těch vepřových a pak bych prubla ty drůbeží...