Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 428 kJ / 4 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,55 g |
Tuky | 344,00 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 233,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Oplatkový řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WPB4
Moje poznámka
Oplatkový řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WPB4
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 15 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Grilovaná kachní prsa
Přidáno 30. 6. 2025 20:59
Barbecue kuře
Přidáno 30. 6. 2025 20:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 16 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 16 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 17 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 18 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 18 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 18 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 19 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 23 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 23 hodinami
Tématické fráze:
oplatkový řez,
recepty na plněné dortové oplatky,
oplatkovy dort,
plněné dortové oplatky,
oplatkové řezy,
oplatkové cukroví,
oplatkový dort recept,
plněné dortové oplatky recept,
krem na oplatkove rezy,
oplatkový dort s marmeládou,
slepené oplatky,
oplatkový korpus,
cukroví z dortových oplatků,
oplatková dorta,
recept na plněné dortové oplatky,
oplatkovy,
oplatkové řezy plněné,
oplatkove korpusy,
oplatková rezi,
oplatkove rezi
Suroviny:
mléko,
cukr,
cukr vanilkový,
kokos,
máslo,
oplatky dortové,
marmeláda,
piškoty,
sirup
Komentáře (16)
Komentáře tady napoví: http://www.toprecepty.cz/recept/10822-babiccin-zvy...
Tím nechci ani jen naznačit změnu názvu na ŽVÝKAČKOVÝ OPLATKOVÝ ŘEZ
No, možná ke stávajícímu názvu doplnit: PRO DĚTI
Howgh
Už moje máti něco podobného vyráběla před desetiletími
Já měl "oplatkové" období asi před 20 lety a byla to ztráta energie
Došel jsem k poznání, že aby to bylo nejen k jídlu, ale aby si jeden i pošmákl, tak by to muselo být plněné 100%ním tukem + cukr (sunar), drobečky a na ochucení nějaká "dehydrovaná marmeláda" nebo kakao, vanilín, koření, jádroviny... Ztráta času..., raději si koupím plněné oplatky. Vím, jsou dražší, ale na 100 + 1 způsob
Casino:Ja som s oplátkami pracovala prvý krát,takže som nevedela ako sa budú "chovať" k marmeláde
Vy jste chybu neudělala... Snad jen v tom, že jste byla v očekávání něčeho jiného, než že to zhadrovatí (vy kulantně píšete "rozmočili a sú také divné") Takto se oplatky chovají od přirození ke všemu, co obsahuje vodu (marmeláda, mléko, máslo)
Předpokládám, že těch 10 kladných hodnocení dalo před lety od zeleného stolu těch 6 gurmánek před vámi a další 4 ignorantky, ALE ŽÁDNÁ TUTO MŇAMKU NEUKUCHTILA
Zdenka1:
Píšete: "Je dobré, krájet na menší kousky/jednohubky/, aby s konzumací nebyly problémy"
(jsem docela zvědavý, zda bude komentář vymazán)