Jahodový dort Low carb
Jahodový dortík, ve kterém je místo cukru použito přírodní sladidlo Xylitol. Lahodný tvarohovo-smetanový krém s kousky jahod a vláčný piškotový korpus. Finální tečku tvoří plátky jahod zalité v želatině.
Suroviny pro 1 kus
dortová forma o průměru 26 cm
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 641 kJ / 3 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,78 g |
Tuky | 315,40 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 2,95 g |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 74,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodový dort Low carb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G3o3
Moje poznámka
Jahodový dort Low carb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G3o3
Nejnovější recepty
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 17 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cinderka před 6 hodinami
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 7 hodinami
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 8 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
kiellmo před 8 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 9 hodinami
Máslové kuře s lilky na rozmarýnu
smrkusa před 9 hodinami
Okurková polévka
jarpos před 10 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
zdesse před 10 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
Jan Nemec před 11 hodinami
Suroviny:
vejce,
máslo,
mouka mandlová,
kypřící prášek do pečiva,
tvaroh,
smetana ke šlehání,
máslo,
želatina,
jahody,
tuk
Komentáře (2)