Karbenátky ze salámů a sojového masa

Ostatní Doba přípravy: 30 3 názory

Ostatní Doba přípravy: 30 3 názory

Suroviny 6 porcí

Zbytky salámů (já měla kousek choriza, gothaje, loveckého, vysočiny, šunkového)
10 dkg tvrdého sýru
1 vejce
lžíce kečupu
strouhanka
balíček sojového masa

Postup přípravy receptu

  1. Sojové maso uvaříme podle návodu s kuřecím bujónem.

  2. Všechny zbytky salámu a uvařené sojové maso rozemeleme.

  3. Přidáme nastrouhaný tvrdý sýr, vejce, kečup.

  4. Tvoříme karbenátky a obalujeme ve strouhance.

  5. Smažíme na oleji nebo pečeme v troubě na pečícím papíře.

Poznámka od kuchařky

Jako přílohu doporučuji brambory, zeleninu nebo jen pečivo.

Karbenátky byly výborné. Sojové maso v tom nebylo vůbec cítit. Koření ani sůl jsem nedávala, protože druhy salámu byly dost pikantní. Samozřejmě ochutíme podle toho jaké salámy použijeme.

Komentáře k receptu Karbenátky ze salámů a sojového masa

Tématické fráze: karbenátky karbanatky ze salamu jídla ze salámu jídlo ze salámu karbanatky ze sojoveho masa sojové karbenátky co se zbytkem salámu recept karbenátky karbanátky ze zbytků kureci karbenatky sojový salám recepty ze salámů recepty na jídla ze sojového masa karbanátky ze zbytků masa zbytek salamu karbenatky recepty z mleteho masa karbenatky ze sojoveho masa salámové karbenátky karbanátky ze salámu vysočina karbenátek ze salámu