Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 812 kJ / 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,60 g |
Tuky | 38,34 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 376 mg |
Sodík | 502 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 30,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Myslivecké vepřové s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y9J7
Moje poznámka
Myslivecké vepřové s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y9J7
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 5 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 6 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Špenátová polévka
brtna před 3 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 4 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 4 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 4 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 5 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 6 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 7 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřové s mrkví,
myslivecká vepřová plec,
vepřové v mrkvi,
veprovy na mrkvy,
veprove na mrkvi,
myslivecká plec,
vepřové maso s mrkví,
mrkev po myslivecku,
veprove na mrkvy,
myslivecké vepřové plátky,
jak dlouho dusit krkovici,
divočina na mrkvi,
veprova směs s mrkvi,
vepřové jako divočina,
vepřové v mrkvy recept,
vepřová plec recepty,
myslivecké vepřového masa,
vepřoví na mrkvy,
vepřový bok na mrkvy,
myslivecká omáčka
Suroviny:
plec vepřová,
mrkev,
cibule,
máslo,
pepř,
bobkový list,
koření nové koření,
koření divočina,
olej
Komentáře (6)