Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 223 kJ / 1 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,18 g |
Tuky | 84,13 g |
Vláknina | 4,28 g |
Cholesterol | 281 mg |
Sodík | 326 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 38,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pampelišková polévka s mrkví a pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7GV
Moje poznámka
Pampelišková polévka s mrkví a pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7GV
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 19 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 20 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 21 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 21 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Pralenka před 7 minutami
Hovězí líčka na kávě
Antonausprag před 7 minutami
Cikánské párky podle oujezdské babičky
Nympheas před 2 hodinami
Polévka s vločkami
Kajkajak před 3 hodinami
Těstoviny s mletým masem a brokolicí
Marylka před 5 hodinami
Pohanka s listovým špenátem
TondaJ před 5 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
tara23 před 6 hodinami
Kopřivový špenát
radekfiala před 7 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Eva S. před 8 hodinami
Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče
Koffi před 10 hodinami
Tématické fráze:
polévka z pampelišek,
recepty pampelišky,
pupavove květy,
pampeliskova babovka
Suroviny:
listy pampelišek,
pažitka,
máslo,
cibule,
mrkev,
sůl,
pepř bílý,
voda,
mléko,
smetana ke šlehání,
šťáva citronová
Komentáře (12)
Polévku vyzkouším, já dělám z mladých lístků salát, připomínají mi rukolu, jen jsou výraznější.
Super recept
Nám polievka chutila a to manžel je niekedy opatrný pri neznámych surovinách v jedle. Treba brať iba jemnučké mladučké listy, ako vidno aj na fotke. Aj mne zber trval dosť dlho, lebo v tom teple to rastie závratnou rýchlosťou a púčiky - poupata som včera už ani nenašla. Tie sú skvelé.
a púpavy.. to tu mamo
krásná polévečka
Zítra jedu k našim, natrhám pampelišky a