Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 223 kJ / 1 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,18 g |
Tuky | 84,13 g |
Vláknina | 4,28 g |
Cholesterol | 281 mg |
Sodík | 326 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 38,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pampelišková polévka s mrkví a pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7GV
Moje poznámka
Pampelišková polévka s mrkví a pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7GV
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 9 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 4 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 8 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 8 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 9 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 10 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 12 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 12 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 14 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 15 hodinami
Tématické fráze:
polévka z pampelišek,
recepty pampelišky,
pupavove květy,
pampeliskova babovka
Suroviny:
listy pampelišek,
pažitka,
máslo,
cibule,
mrkev,
sůl,
pepř bílý,
voda,
mléko,
smetana ke šlehání,
šťáva citronová
Komentáře (13)
Polévku vyzkouším, já dělám z mladých lístků salát, připomínají mi rukolu, jen jsou výraznější.
Super recept
Nám polievka chutila a to manžel je niekedy opatrný pri neznámych surovinách v jedle. Treba brať iba jemnučké mladučké listy, ako vidno aj na fotke. Aj mne zber trval dosť dlho, lebo v tom teple to rastie závratnou rýchlosťou a púčiky - poupata som včera už ani nenašla. Tie sú skvelé.
a púpavy.. to tu mamo
krásná polévečka
Zítra jedu k našim, natrhám pampelišky a