Bílé jablko

700413 Kuchař: 700413

4 porce Drůbeží maso 3 názory

Suroviny

600 g kuřecího masa
grilovací koření
2 lžíce sójové omáčky
2 vejce
2 lžíce solamylu
200 g mražené kukuřice
3 jablka
olej
2 utřené stroužky česneku
50 ml bílého vína
sůl
pepř
200 ml tatarské omáčky
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájejte kuřecí maso. Dejte ho do mísy, okořeňte grilovacím kořením, sójovou omáčkou, přidejte vejce a solamyl. Promíchejte a nechte v chladu rozležet.

  2. Nechte povolit mraženou kukuřici.

  3. Oloupejte a nakrájejte jablka.

  4. Na pánvi na oleji opečte maso dozlatova, přebytečný olej slijte. K opečenému masu přidejte nakrájená jablka a kukuřici, promíchejte, přidejte česnek, podlijte bílým vínem a lehce poduste. Podle chuti osolte a opepřete, vmíchejte tatarskou omáčku a již nevařte, aby se tatarka neoddělila a nerozpustila.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Bílé jablko

  • HankaPu HankaPu

    Bylo to moc dobré, ta tatarka tomu dala takovou pikantní chuť:yes: a měli jsme k tomu brambory. Posílám fotky a bodík a dík za skvělý recept.:yes::yes: +

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Ani já si to neumím představit!!:-O

    Odpovědět

  • zuzina zuzina(neregistrovaná)

    nedovedu si představit tu chuť s tatarkou:-O,snad vyzkouším;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: mražená jablka jablko kuřecí, bílé víno, jablka maso s bílou omáčkou

Zapomněl/a jsem heslo