Zázvorový chutný bůček s hlívou a kedlubnou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 634 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,49 g |
Tuky | 0,81 g |
Vláknina | 13,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 25,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zázvorový chutný bůček s hlívou a kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y9WR
Moje poznámka
Zázvorový chutný bůček s hlívou a kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y9WR
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 22 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
buček na zázvoru,
kedlubna zázvor smes,
buček a hlíva,
recept hliva ustricna s kedlubnou,
bucek a hliva ustricna,
bucek na kedlubnach,
bůček s hlívou,
vepřova pecene s kedlubnou,
šťouchané brambory s kedlubnou,
jidla s kedlubnou,
bůček a hlíva ústřičná recept,
pečený bůček s hlívou,
maso s kedlubnou,
vepřové maso v kedlubných,
peceny bucek na zazvoru,
veprove s kedlubnou,
zázvorový likér
Suroviny:
bůček vepřový,
cibule,
česnek,
cibulka lahůdková,
kedlubna,
hlíva ústřičná,
zázvor,
kmín drcený,
olej,
sůl
Komentáře (4)
+