Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš - nejlepší!

Voňavý guláš plný měkkého šťavnatého dušeného masa je česká klasika, kterou má rád skoro každý. Základem úspěchu je použít kvalitní hovězí maso a dostatek cibule, která musí být orestovaná pěkně dohněda.

Hodnocení receptu je 5,0 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 170 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 140 min

170 min (30 min příprava + 140 min tepelná úprava)

23. 3. 2008 12:19

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie11 525 kJ / 2 755 kcal
Bílkoviny244,26 g
Tuky161,57 g
Vláknina21,28 g
Cholesterol 596 mg
Sodík 522 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy75,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://jitulciny-recepty.cz/

Musím napsat, že tenhle guláš dělám ve fritovacím hrnci, který lze použít jak na smažení, tak po slití oleje i jako teflonová pečící pánev. Maminky chtěly, ať recept napíšu a myslím, že když ho uděláte normálně v hrnci na plotně, tak to bude stejná dobrůtka. My se po něm můžeme užrat!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jitule jitule

5. 1. 2011 18:44

Pajaja: Opravdu to tak je správně, neboj se toho a zkus. ;-) Je výborný!

Pajaja

5. 1. 2011 13:41

Já jen nevím, a nejsem si jistá, jestli to zrovna u guláše jde obráceně maso - cibule. Tady bych postupovala obráceně, cibulku do zlatova a pak na ní papriku a maso. Ale jinak :yes:-. . .

Kolu

29. 10. 2010 15:40

tak to ja jsem tez zvedav,jetli bude chutnat pritelkyni:-8

jitule jitule

5. 9. 2010 18:20

Wlas: Díííky. :-K

Wlas

5. 9. 2010 13:58

važne vybornej ;-)

jitule jitule

4. 9. 2010 16:20

Scorpiogirl: Ahojky, jsem ráda, že chutnal i zvířecí části vaší domácnosti. :-D:-D:-D Děkuju za fotečku.:-K

Scorpiogirl Scorpiogirl

4. 9. 2010 13:08

Tak gulášek jsme měli dneska k obědu a byl vážně výborný. Přidala jsem fotečku abyste viděli že chutnal vážně všem :D Posílám bodík.;-)

jitule jitule

13. 8. 2010 18:09

Myška: Tak to je dobře, že chutnal. Já se na něj chystám příští týden. :-p:yes:

Myška

13. 8. 2010 14:29

:-) Tak se nejspíš povedlo. Sice tomu "prý" malinko něco chybělo, ale jelikož nevěděl co. Tak ho jedl, tak jak byl uvařený :-)

jitule jitule

9. 8. 2010 21:47

Myška: Tak to jsem taky zvědavá. :-p Těším se na komentář jak to dopadlo. ;-)

Myška

9. 8. 2010 20:32

Tak jsem zvědavá. Vše je pod pokličkou a je fáze čekání. Jako vegetariánka jsem postupovala krok po kroku, gram po gramu :-) Tak uvidíme jak bude přítel spokojen ;-):-)

Dasenka

4. 7. 2010 18:10

jako od maminky... letí bodík:yes::yes::yes:

mája

30. 7. 2009 11:20

mohu se zeptat jak se vlastně vaří ve friťáku??dostala jsem ho,ale žádný návod tam není:-(...děkuji za odpověď.;-)

kacicinka

29. 7. 2009 10:24

no to jsem zvedava. Bde to muj prvni guláš z vepřovyho tak se snad povede:-8
. Dam vědět:-))

kuchta buchta

2. 6. 2009 21:56

podobně dělám pod názvem chalupářský guláš, dobrota to je, doporučuji:-D

1 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: guláš guláš recept nejlepší hovězí guláš recept guláš nejlepší vepřový guláš nejlepší hovězí guláš recept recept na gulas recepty guláš veprovy gulas nejlepší vepřový guláš recept recept na nejlepší hovězí guláš nejlepší maso na guláš vepřový guláš recept gulase jak správně uvařit hovězí guláš guláš v remosce recepty na gulaš guláš z tlačenky nejlepší recepty hovězí guláš jak správně uvařit guláš

Suroviny: maso hovězí, sádlo vepřové, česnek, cibule, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vývar masový, sůl, pepř mletý, kmín celý, majoránka, sádlo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Guláš - nejlepší!

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EMk