Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 247 kJ / 1 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,00 g |
Tuky | 104,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 540 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na dvou polévkových lžících vepř. sádla zpěníme do zlatova (spíše více) cibuli a jeden stróžek česneku. Až je to akorát, tak přidáme nahrubo nakrájené maso (vepř. krkovičku). Necháme maso zatáhnout.
Krok 2: Přidáme všechno koření. S chilli kořením raději opatrně! Podlijeme pivem (nebo vodou). Necháme asi hodinu dusit. Pokud chcete tzv. hospodský guláš, tak maso necháme na chviličku "připálit". Ale opravdu na pár sekund!
Krok 3: Poté přidáme rajský protlak a zase chviličku dusíme. V průběhu samozřejmě podléváme pivem či vařící vodou z konvice. Na posledních 20 minut tam vrazíme plechovku červených fazolí a necháme opět chviličku podusit.
Zveřejněno 14. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš po brněnsku - Argus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypjE
Moje poznámka
Guláš po brněnsku - Argus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypjE
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 1 hodinou
Mini vaflový špíz
Přidáno před 4 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 12 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 14 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 4 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 10 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 12 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 14 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 14 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 15 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 16 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 18 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 19 hodinami
Tématické fráze:
pivo argus výrobce,
pivo argus,
argus pivo,
výrobce piva argus,
pivo argus 14,
mail argus-po.sk loc:cz,
guláš po brněnsku,
argus pivo recepty,
hospodsky čili gulas,
gulas s rumem,
arguspivovyrobce,
zabijačkový guláš recept s rumem,
pivo argus-výrobce,
obchod@argus-po.sk loc:cz,
argus maso,
brněnský guláš,
brněnský guláš recept,
hospodsky gulas s pivem,
česnek argus,
argus cervena plechovka
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
česnek,
fazole červené ve slaném nálevu,
sádlo,
sůl,
majoránka,
bobkový list,
koření gulášové,
paprika sušená sladká,
chilli,
koření nové koření,
tymián,
protlak rajčatový,
pivo světlé,
pepř
Komentáře (11)