Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řez "obližprst"

Řezy tak lahodné, že po nich oblížete všechny prsty, koneckonců tento zákusek to má i v názvu. Nadýchané těsto je potřené žloutkovým krémem a to vše je pod sněhovou čepičkou. Tento jednoduše geniální recept určitě musíte vyzkoušet.

Hodnocení receptu je 5,0 (42×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez dob chladnutí

70 min (50 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez dob chladnutí)

15. 8. 2010 19:36

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie23 407 kJ / 5 595 kcal
Bílkoviny108,15 g
Tuky337,99 g
Vláknina14,60 g
Cholesterol 3,01 g
Sodík 982 mg
Sůl2,08 g
Sacharidy522,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kika

27. 1. 2013 15:25

taky delavam ale pouzivam jiny recept na testo.160G pol.mouky,160g krup.cukru,3 vejce a pulku pr,do.pec a asi lzici kakaa aby testo bylo tmave zalezi jake mate kakao at to neni moc tmave a nekazi chut testa.Kamaradka tam pridava i trochu orisku ale to me pripada zbytecne.Buchta je dobra,trochu pracna ale budu ji delat jen na vyjimecne prilezitosti.Dosti sladka.

Pavla

11. 11. 2012 15:53

Ten krém nedělejte nad parou at to nemichate zbytečně 2hod. jak ja :-D další 1. bodík letí ;-):yes:

Ragshi Ragshi

8. 6. 2012 11:23

O ou. Tak až jsem těsto ušlehala četla jsem o těch žloutcích a sněhu. Hmm pozdě:-)) ale snad se to povede no možná se nezvedne ale k ujídlu to doufám bude:-*

míša

12. 4. 2012 14:34

Sabina:přesně tak jsem to udělala, dělávám to pokaždý když něco peču:

míša

12. 4. 2012 14:33

ahoj, dělala jsem včera, musím říct že na to jak to vypadalo složitě, tak musím pochválit, šlo to krásně i s pomocníkem 3 leté dcery:-D jinak vynikající, jen jsem neměla vanilkovej cukr, tak sem ho tam prostě nedala, jen trochu cukru,:-D a taky to jde, já si myslím že se mi povedly:yes::yes::yes::yes::yes::-K

Sabina

18. 12. 2011 17:46

Pro ty méněchápavější, co nepečou často, bych ráda dodala, že těsto je třeba udělat tak, že se vyšlehají žloutky s cukrem a nakonec se dává vyšlehaný sníh (jako třeba u bábovky). Mně to došlo až ve chvíli, kdy jsem měla to těsto strašně řídké a taky je to důvodem, proč při pečení nijak nenaskočí.

proste Karol

21. 10. 2011 17:16

Výborné, tedka jsem dodělala a už je jeden kousek pryč a až příde návštěva, tak snad zmizí zbytek :) Jen mi těsto nenaskočilo, tak je takový ,,připláclý" ale na chuti mu to neubralo :)

Majtinka V. Majtinka V.

24. 7. 2011 11:16

super moučník ;-), taky ho často dělám, a je vždycky hnedka pryč :-)), dávám bodík:yes:

Dana61

6. 5. 2011 12:34

Kučerová45 - co to zase děláš ? - tuhletu dobrotu jsem už dlouho nedělala, tak tento víkend napravím - a ani mi nevadí, že zase přiberu :yes::-D

szendrejka

5. 5. 2011 22:14

Tak jsem se zasnila a zavzpomínala na své dětství, kdy nám "olýžprst" po slovensky :-) maminka dělávala. A když jsem si ho představovala pořád a pořád, tak jsem si řekla, že ho udělám.... mňam!!! Zase jsem o 30let mladší a je mi fajn :-D
:-8:-8
:yes:

Teruna

4. 5. 2011 11:54

Vynikající! Včera jsem ho pekla prvně a ... bylo ho málo ;-)
Moje drahá polovička po večeři sjela asi půlku plechu. Bodík jsem přidala, fotku taky.

olga

30. 12. 2010 14:41

já je už pekla mockrát i do práce super:yes::yes::yes:

--ReNi--

16. 8. 2010 08:31

:yes:

Jenny

15. 8. 2010 20:42

:yes::yes::yes:+8:-K

laine laine

15. 8. 2010 20:22

známe a moc dobré:-) .. letí bodík:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řez obližprst oblížprst recept obližprst obližprst recept buchta obližprst obliz prst rez obliz prst zákusek obližprst recept na obližprst oblíž prst recept oblis prst buchta oliz prst buchta obliž prst dezert obliž prst dezert obližprst oliž prst dezert oliž prst řezy oližprst oližprst oblisprst

Suroviny: vejce, cukr moučkový, kakao, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, olej, tuk, mouka, žloutek, mléko, mouka hladká, cukr vanilkový, máslo, bílek, cukr moučkový, čokoláda

TopRecepty.cz

Řez "obližprst"

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gnRY