Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z kuřecích kostí

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

Snadný

Doba přípravy 150 min Doba tepelné úpravy: 150 min

150 min (150 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie764 kJ /
183 kcal
Bílkoviny6,83 g
Tuky1,09 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 267 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy28,86 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do hrnca dáme kosti, odrezky mäsa, tuku, kože a zalejeme vodou. Osolíme, privedieme do varu a zbierame penu. Varíme sotva znateľným varom - vývar len jemne perlí. Krok 2: Po hodine a pol pomalého varu pridáme na hrubo pokrájanú koreňovú zeleninu, cibuľu so zapichnutými hrebíčkami, cesnak, ostatnú zeleninu, vňate a koreniny. Ked je zelenina takmer mäkká, vývar scedíme. Krok 3: Do tanierov rozdelíme obrané mäso, pokrájanú zeleninu, zavárku - krupicové halušky, strúhanie, domáce rezance - čo kto má rád. Zalejeme horúcim vývarom, posypeme posekanou petržlenovou vňaťou a podávame.

Zveřejněno 28. 10. 2010

Poznámka autorky Meszarosovabol…

Zdroj: vlastný recept - robievam vždy, ked sa mi nazbiera dostatok surovín z kureniec.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka z kuřecích kostí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D8vk

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka z kuřecích kostí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D8vk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
polévka z pečených kostí, kuřecí vývar z kostí, polévka z kuřecí kostry, kureci kostry, kuřecí kosti, kuřecí polévka, polévka z kuřecích koster, vývar z pečených kostí, polévky recepty, polévky, kuřecí prsa s kostí recept, vyvarova kureci polevka, vývarová polévka kuřecí, polévka z kostí, polevka s kureci kostry, kuřecí prsa s kostí recepty, vývar z kuřecí kosti, pecene kosti na kureci vyvar, kureci kosti, kureci s kosti

Suroviny:
skelet kuřecí, kuřecí tuk, mrkev, kořen petržele, celer, kedlubna, kapusta, pórek, cibule, česnek, nať petrželová, nať celerová, paprika čerstvá zelená, chilli paprika čerstvá, rajče, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, jalovec, koření hřebíček, sůl, voda

Přidat fotografie receptu