Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vařené hovězí s modrým sýrem a cumberlandskou omáčkou

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 10. 2010 14:45

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 837 kJ / 1 395 kcal
Bílkoviny156,73 g
Tuky67,47 g
Vláknina6,76 g
Cholesterol 448 mg
Sodík 4,25 g
Sůl10,50 g
Sacharidy36,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tato omáčka se hodí především ke zvěřině, ale i k hovězímu masu je znamenitá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

8. 6. 2012 12:42

Elizo: Kolik kury tam jde, asi? Není ta omáčka sladká ?:-p

mysulka mysulka

30. 10. 2010 11:34

:yes::-p vypadá to úžasně:yes::-K

Eliza Eliza

29. 10. 2010 21:51

Děkuji za body, potěšili jste mě. :-K
Maso je třeba dokonale odblanit, opéct dohněda a vařit až do chvíle, než se začne "rozpadat", takže několik hodin nechat mírně probublávat, případně dolít vroucí vodu a potom je nejen měkounké, ale i vývar je silný. Vývar jsem použila na jiný pokrm z druhého kusu hovězího, ale recept přidám asi až zítra... Ale samozřejmě je vhodný i na hovězí polévku.

Suvicka Suvicka

29. 10. 2010 21:45

+ 19 :yes::-p:-K

cesneku

29. 10. 2010 21:07

krása:yes:

Pajaja

29. 10. 2010 20:56

Joj, to je pěkný recept! :-O :yes::-p +17

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 10. 2010 20:39

Je to nádhera:-K+16:yes::yes:

pipre pipre

29. 10. 2010 20:32

:-p:yes:+15

ivulinka ivulinka

29. 10. 2010 20:29

Také hovězí maso doma nevařím, hlavně kvůli mému muži, já osobně bych si pošmákla, ale tyhle tvoje fotečky jsou jednak opět prvotřídní a velmi velmi lákavé, takže:yes:

zizala zizala (moderátorka)

29. 10. 2010 20:03

Krása, já normálně hovězí maso moc nejím, ale tohle vypadá hodně lákavě :-p:yes:

michsamant michsamant

29. 10. 2010 20:00

:yes::yes:

misza misza

29. 10. 2010 19:55

Nádhera:-p :yes::yes:+10

HankaPu HankaPu

29. 10. 2010 19:52

Jé, to musí být dobrota, určitě vyzkouším:yes::yes: +

Eliza Eliza

29. 10. 2010 19:48

Moc děkuju za komentíky, jsem ráda, že se recept líbí. Jde tu spíše o tu omáčku, jinak - kromě příjemné a doplňující se kombinace chutí nejde o nic nového. Docela mě překvapilo, že tu cumberlandská omáčka nikde není (vyhledávám pečlivě, myslím), taková klasika...:-) Jinak já mám vařené hovězí také moc ráda, například s křenem a navíc při tom mám pocit, že jím dietně a kvalitněji, než obyčejné kuřecí.
Otto, použila jsem śedlčanský Modřenín a musím konstatovat, že tento sýr se opravdu povedl...:yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 10. 2010 16:36

:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vařené hovězí recepty vařené hovězí s vařenými bramborami vařené hovězí vařené hovězí maso s omáčkou vařené hovězí recept hovězí maso recepty omáčka z vařeného hovězího masa hovězí s tatarskou omáčkou uprava hověziho masa vařením hovězí vařené recept omáčka z vařeného hovězího varene hovezi maso s tatarkou vařené hovězí s bramborem a tatarkou recepty vařené hovězí hovezi maso na pomerancich s omackou hovezí zadní se sýrem vařené maso s omáčkou hovezi s bramborami a omackou varene dobroty polévka z více druhů masa vařená několik hodin

Suroviny: maso hovězí, sýr s modrou plísní, koření nové koření, cibule, bobkový list, sůl, máslo, pomeranče, citron, voda, víno portské, džem rybízová, brusinky, zázvor čerstvý, hořčicový prášek, pepř, sůl, ocet, omáčka worcesterová

TopRecepty.cz

Vařené hovězí s modrým sýrem a cumberlandskou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r91L