Varná modelovací hmota (dobrá na potahování dortů)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 165 kJ / 3 864 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,74 g |
Tuky | 60,40 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 810,06 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hmota je velice jednoduchá a velmi dobře se s ní pracuje.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2011 08:35
22. 10. 2011 08:23
14. 10. 2011 00:00
13. 10. 2011 12:45
2. 8. 2011 20:49
Moc díky!
12. 6. 2011 12:02
jsem velice ráda, že jste s výsledkem spokojené . Mám radost, že se vám s hmotou pracovalo tak dobře, jako mě a že jste se s námi o výsledek podělily.
Díky moc
8. 6. 2011 19:05
10. 5. 2011 22:38
11. 3. 2011 21:41
11. 3. 2011 21:40
22. 2. 2011 13:15
30. 11. 2010 15:52
6. 11. 2010 15:43
5. 11. 2010 13:05
4. 11. 2010 16:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sýrový chléb
Přidáno před 45 minutami
Jablečný donut
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 17 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 18 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 3 minutami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 12 minutami
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 33 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 5 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 11 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 11 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 12 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 13 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset odpovědí na nejčastější otázky na téma dort: Co potřebujete vědět, abyste při pečení dortu uspěli
Marcipán i falešný marcipán uplatníme při pečení dortů, zákusků, cukroví. Můžeme si vybrat z několika druhů
S marcipánem i modelovací hmotou musíme správně zacházet, abychom je nezničili
Další recepty
Tématické fráze: potahovací hmota na dorty potahování dortu potahová hmota mandlové těsto na potahování potahová hmota recept recept na marcipánovou na potahování dortů marcipánová hmota na potahování recept domácí potahová hmota mandlová hmota recept mandlová potahovací hmota recept mandlová hmota potahovací hmota na dorty recept potahovací hmota na dorty výborná modelovací hmota z mouky potahovaci hmota varna varna hmota marcipánová hmota na potahování dorty od mámy potahovací hmota na dort marcipánová hmota prodej
Suroviny: voda, máslo, mouka hladká, cukr moučkový, mandlové aroma
Varná modelovací hmota (dobrá na potahování dortů)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k7EJ
68 názorů