Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 603 kJ / 1 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,01 g |
Tuky | 99,82 g |
Vláknina | 10,30 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,42 g |
Sacharidy | 16,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/142P
Moje poznámka
Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/142P
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 25 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 28 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 30 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 13 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
krutí maso na žampionech se smetanou,
krůtí plátky na žampionech,
krůtí kousky na žampionech,
jak zavázat roládu,
mail omega.gr loc:cz,
dušené kuře na žampionech,
jak zavázat masovou roládu,
krůtí roládka,
krůtí na žampionech,
kruti platek na zampionech,
krůtí roláda,
jak zavazatroladu,
kuře se smetanovým přelivem,
jak zavazat maso,
kuřecí nebo krůtí na žampionech,
krůtí roláda dušená,
kruti rolka dusena,
přeliv na masovou roládu,
jak zavazat maso provazkem do rolky,
krkovice na koreni adzika
Suroviny:
prsa krůtí,
slanina anglická,
kapie,
žampióny,
vejce,
sůl,
pepř,
koření adžika,
cibulka,
smetana na vaření,
omega,
mouka hladká
Komentáře (13)