Hříbky pro masožravce

Danca Kuchařka: Danca

Doba přípravy: 30 min libovolný Zdobení 11 názorů

Suroviny

oblíbená směs masa na sekanou
směs lesních hub
olej
strouhanka
vejce uvařená natvrdo
bramborová kaše nebo br.salát
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Houby pokrájíme na drobnější kousky, podusíme na trošce oleje a přidáme do masové směsi ochucené podle našich zvyklostí.

  2. Řádně promícháme a pomocí malé naběračky (já používám tu na tvarování kopečků rýže) tvoříme karbanátky ve tvaru polokoule.

  3. Obalíme je opatrně ve strouhance a smažíme zvolna ve vyšší vrstvě oleje.

  4. Necháme na ubrousku odsát přebytečný tuk a karbanátky položíme na seříznuté uvařené vajíčko, které jsme předtím posadili do hnízdečka z bramborové kaše nebo salátu. Libovolně dozdobíme.

Poznámka

Já jsem pro jistotu karbanátek fixovala párátkem, protože mrška klouzal.:-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Hříbky pro masožravce

Tématické fráze: hříbkové karbanátky hříbkové karbenátky karbenatky z hribku karbanátky z hříbků smažené hříbky sekaná z hříbků masová sekaná s hříbky hribek z vajicka kabenátky z masa a krém z hříbků karbanátky z hříbky salát z pravých z hříbků karbanatek s hribku vajíčko jako hříbek hribky z vajicek karbenatky ze hřibků karbanátek s hříbkama hříbky v tuku vajicka s hribkama karbanatky s hribky smažená vajíčka s hříbky