Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 557 kJ / 611 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,89 g |
| Tuky | 52,90 g |
| Vláknina | 9,89 g |
| Cholesterol | 106 mg |
| Sodík | 943 mg |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 16,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lososový předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3L4
Moje poznámka
Lososový předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3L4
Nejnovější recepty
Polévka kulajda se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Kapr se zeleninou a houbami
Přidáno před 9 hodinami
Kapr pečený na kmíně s nastavovanou kaší
Přidáno před 9 hodinami
Linecké skořicové kytičky
Přidáno před 9 hodinami
Linecké čtverečky s mašličkou
Přidáno před 10 hodinami
Nakládané tvarůžky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Barča před 7 hodinami
Plovdivské maso
zvon23 před 7 hodinami
Buřtgulášek z točeňáku
janmericka87 před 10 hodinami
Jablečné krémové řezy
Jitinka před 10 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Hylda před 10 hodinami
Mrkvové šátečky s povidly
HanaNova před 12 hodinami
Soukenický sekaný řízek
Merylas před 14 hodinami
Vlašský salát speciál podle ČSN
LadyLada před 14 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 15 hodinami
Ořechová bábovka
Romanka67 před 17 hodinami
Tématické fráze:
vánoční předkrmy,
uzený losos-předkrm,
koprovy dresing,
vánoční předkrm,
kaviár recept,
kaviár z lososa,
kaviár recepty,
lososovy salat,
kaviár z lososa recept,
dresing na lososa,
dresing k lososu,
předkrm na svatbu,
předkrmy na svatbu,
předkrmové saláty,
lososový koktejl,
lososový krém pohlreich,
kôprový dresing recept,
dietni dresing,
lososový kaviar,
vánoční teply predkrm
Suroviny:
losos uzený,
kaviár,
víno bílé,
víno červené,
limetka,
salát,
veka,
jogurt bílý,
koření gyros,
koření kari,
tatarská omáčka,
česnek,
kopr
Komentáře (4)