Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paštika z kuřecích jater

Poctivá kuřecí paštika vypadá a chutná úžasně, přitom není vůbec složité jí připravit doma. Dobře dochucená a připravená do ozdobné skleničky se může stát i výborným jedlým dárkem při nějaké sváteční příležitosti.

Hodnocení receptu je 5,0 (112×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 25 min bez chlazení

50 min (25 min příprava + 25 min tepelná úprava, bez chlazení)

3. 6. 2008 11:30

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 597 kJ / 3 728 kcal
Bílkoviny176,79 g
Tuky315,25 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 5,81 g
Sodík 785 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy44,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

7. 3. 2009 18:35

Pájo, to mám radost, že jste si pochutnali:-) S těmi formičkami je to výborný nápad, jednou jsem ji dělala do muffinkové formy / silikonové / a vypadalo to taky hezky.

vybusna vybusna

7. 3. 2009 14:16

no...tak si ju dam teda na vyskusanie do oblubenych

Pája

7. 3. 2009 13:32

maris,maris maris,to je pohádková paštika opravdu.:yes::yes::yes: Muž prohlásil,že takové snídaně by si nechal líbit pořád.A to je co říci,protože o víkendech děláváme snídaně tzv.na vidličku.Tedy,a s těmi brusinkami, to je pecka.Já bych změnila název na LAHŮDKOVÁ PAŠTIKA Z KUŘECÍCH JATER.Slupli jsme jí už třetinu a ve dvou!!Ani nebudem obědvat.A až bude nějaká oslava,tak je to jasná volba na pohoštění.Ale vyložím si mikrotenem formičky na cukroví a tu paštiku tam nacpu.Vychladím a na talířku ozdobím těmi brusinkami.Dneska kousek vezu,a ani se mi nechce,bráchovi.Ten si pošmákne je to taky gurmet.Doporučuji tuto paštiku,je vážně rychlá a vynikající.A náklady - máslo 15,-;játra 40,-;smetana 15,- a je jí hodně.:yes::-)

maris maris

6. 3. 2009 21:20

Pájo, doufám, že si pochutnáte, domácí veka, brusinky -no to bude snídaně:-p:-p

Pája

6. 3. 2009 20:36

Maris,moc děkuji za bleskovou odpověď.Už chladnou a máslo je vyndané také asi dvě hoďky.To bude snídaně ,s domácí vekou a těmi brusinkami.:-pNedospim.Dělávám z králíka,ale tato je mnohem rychlejší a není tak pracná.Už teď chutná a co teprve až se zjemní máslem.Dám vědět.:yes:

maris maris

6. 3. 2009 20:13

Pájo, játra nechat vychladnout a máslo naopak vyndat předem z ledničky, aby nebylo moc ztuhlé:-)

Pája

6. 3. 2009 19:54

Měla bych dotaz,předpokládám,že je třeba směs po udušení vychladit a pak teprve rozšlehat s máslem a smetanou,že?Děkuji za odpověď.

maris maris

5. 3. 2009 17:19

Já teď nejraději dělám tuhle, protože má velkou výhodu v tom, že se játra nejdříve podusí, takže není problém si je hezky ochutit podle sebe. Mám i recept opačný, že se syrová játra umelou, ochutí a potom se pečou v troubě,ale ochutnávat syrová kuřecí játra se mi vážně nechce, proto mi tahle tak vyhovuje.;-):-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 3. 2009 13:16

No, maris, koukám se, co že to jdeš ještě udělat po obědě a tady taková dobrota! To si musím uložit a vyzkoušet. Paštiky, to je moje! Ještě tak uzenou, kdyby někdo uměl, tu já miluji a jezdím na ni do Polska:-):yes:

Jikotka Jikotka

5. 3. 2009 11:46

Tohle musím vyzkoušet,je to hrozně lákavé :-p:-p

1 12 13 14

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí paštika recepty nejlepší játrová domácí paštika z kurecich jater kuřecí játrová paštika jatrová paštika kluci v akci paštika recept drůbeží játrová paštika kuřecí játrová domácí paštika recepty recept na pastiku domácí játrová paštika z kuřecích jater recepty játrová paštika z drubežích jater nejlepší játrová domácí paštika kuřecí játrová paštika recept játrová paštika recept prostřeno paštika kluci v akci domácí paštika drubezi pastika drůbeží játrová paštika recept domácí drůbeží játrová paštika domácí paštika recept kuřecí játra paštika

Suroviny: játra kuřecí, smetana ke šlehání, máslo, cibule, česnek, tymián čerstvý, sůl, pepř mletý, koření paštikové, olej olivový

TopRecepty.cz

Paštika z kuřecích jater

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jvv