Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vynikající pizza

I když lze na domácí pizzu koupit těsto v prášku nebo dokonce hotové a chlazené, stačí nemnoho času a můžeme si dobré těsto na pizzu udělat v domácích podmínkách. Postup je poměrně podrobný a jak si pizzu obložíte, aby byla skutečně vynikající, je jen na vás.

Hodnocení receptu je 5,0 (70×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 30 min

90 min (60 min příprava + 30 min tepelná úprava)

4. 6. 2008 11:11

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie9 993 kJ / 2 388 kcal
Bílkoviny50,50 g
Tuky108,30 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy295,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Giulia

7. 7. 2012 20:00

Těsto na pravou italskou pizzu se má nechat odpočinout v ledničce,alespon 12 hodin.Nesmíme ho nechat v teple-nesmi vykynout!!!A mám pro vás typ,místo vody dejte bublinkovou vodu.Pizza bude více křupavá:-))Buon appetito :-)

andrejika andrejika

9. 6. 2012 18:04

Výborné těsto, dobře se s ním pracuje, křehké. Já dala domácí šunku na kostičky, klobásky, různé sýry, rajče, papriku a čerstvou bazalku:-) s dovolením připojuji fotečku a :yes: +33

a.d.e.a a.d.e.a

27. 3. 2012 18:47

vynikající!!! :-8

Anonym

6. 1. 2012 19:50

Velmi vynikající již dělám po 7x :-)

Lerajka Lerajka

30. 6. 2011 19:46

vynikajici pizza ;-) dělám ji podle tohoto receptu už delší dobu a vždycky hnedka zmila :-D přidávám bodík :yes: (28)

Michala

10. 3. 2011 20:35

děkuju za recept,je skvělá,měla jsem dvě kulaté velké pizzy :-K :yes:

ja0411 ja0411

27. 2. 2011 14:56

Je to opravdu vynikající pizza a určitě už jinou dělat nebudu,těsto je výborný:-p.Slupla jsem jí skoro celou sama:-8:-!

Melichar

4. 12. 2010 13:05

:-)jo EXTRA DOBRÝ ;-):-*:-D:-)):-8:-K

sinkognitos sinkognitos

8. 10. 2010 09:52

Nejlepší pizza, dělám jí na dva plechy a vždy se zblajzne jak nic :):-*

Katynka

13. 9. 2010 17:17

Opravdu výborná pizza,s těstem se dobře pracuje (nelepí) a po upečení je křehké. "upekla jsem,ochutnala jsem a nemohla přestat" Budu muset zítra upéct zas:-D: musím dát bodíka :yes: Jo a děkuji.

Pizza

16. 8. 2010 15:29

:-):yes:

eva

6. 7. 2010 01:23

;-)

lemeL lemeL

15. 4. 2010 12:34

Moc dobrá pizza :-p

milka011

11. 4. 2010 18:20

výbornééé dík za recept
:yes:

pizzaaaa

25. 2. 2010 13:33

Jen se chci zeptat, ten kvásek se tedy nepřipravuje, jak jsme zvyklí? Já to teda dělám tak, že do vlažného mléka přidám cukr a droždí a trošku mouky, to vykyne a pak to nasypu do těsta, zpracuji a to těsto pak dále ještě kyne ... dík za radu :)jinak vypadá opravdu k sežrání :)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pizza recept recept na pizzu náplně na pizzu náplň na pizzu recepty na pizzu top recepty pizza pizza náplně pizza náplň vynikající těsto na pizzu náplň na pizzu recept recept pizza pizza videorecept pizza recepty pica recept recepty pizza cesto na pizzu americká pizza recept náplně do pizzy recept pizza na plech americká pizza

Suroviny: mouka hladká, droždí, olej, voda, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Vynikající pizza

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QDZ