Švenčužu

www.zarovi.cz Kuchařka:

Vepřové maso 0 názorů

21

Suroviny

4 porce:
1/2 kg vepřového masa
1 lžička cukru krupice
olej
2 žloutky
chilli
1 lžička kari
2 lžíce sojové omáčky
1 lžička soli
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Maso pokrájíme na kostičky a dáme přes noc marinovat do směsi z ostatních surovin (bez oleje).

  2. Pečeme na rozpáleném oleji.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Švenčužu

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo