Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkův ovarový lalok

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby odležení

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby odležení)

21. 2. 2011 08:18

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie41 296 kJ / 9 870 kcal
Bílkoviny105,00 g
Tuky1 050,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 375 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Sodovka Sodovka

21. 2. 2011 09:55

Všechny recepty se budou jmenovat Kadlíkove? :-)) Již máme Kadlíkovo kuřátko, Kadlíkův kapřík, teď Kadlíkův ovarový lalok :-D :-D :-D. Tví kamarádi jsou určitě rádi, že jim Kadlík na posezení nosí takové dobroty. :-p :yes:

zizala zizala (moderátorka)

21. 2. 2011 09:06

:-)):-)) Teda asi nic pro nás, ale recept je napsaný tak hezky, že si zaslouží boda :yes:
...a hlavně pak po konzumaci nekuřte, chlapi, ať vás to neodnese až na Saharu ;-):-D

spagetka spagetka

21. 2. 2011 08:49

Pardon, píšeš o 30 - utekla mi nula, ale pochopila jsem - zkusím v normálním ;-)

Kadlik Kadlik

21. 2. 2011 08:36

Vařil jsem to v normálním hrnci, a fakt to bylo krásně měkké. Buď jsem natrefil na kousek z extra mladého prasátka, nebo je to opravdu tak křehké. Nebo, což se stydím přiznat, jsem v tom pivním blaženství popletl čas. Ale to se mi nezdá...:-( Tak špatně jsem na tom nebyl.

spagetka spagetka

21. 2. 2011 08:30

Tak tohle by bylo něco pro toho mýho - tomu jak nešlehá z pusy plamen, tak jsem to řádně nedokořenila :-D:-D;-):yes:
Dotaz - píšeš o 3 minutách vaření - papiňák? Nebo stačí normální hrnec?

Svetlana Svetlana

21. 2. 2011 08:30

:-D:-D:-D...tak to je za sto bodov i za komentář....:yes::yes::yes:...a název jídla by figuroval určitě v soutěži názvů na jednom z předních míst....:-8

Simona Skolakova Simona Skolakova

21. 2. 2011 08:27

Tak to je něco:-Ojá bych to teda nepozřela,nemám pálivé věci ráda,ale kdo ano,tak kam se hrabe "Katův šleh":-D:yes:

srettka

21. 2. 2011 08:23

no panečku:-O...to sebou vem dubovou kůru na sedací koupele, páč až tadle nálož projde traktem, tak to bude pořádnej fičák:-D

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový lalok vepřový lalok recept vařený vepřový lalok recept vepřový lalok recepty paprikový lalok vepřovy lalok vařeny vareny lalok vepřový podbradek paprikový lalok recept uzený lalok vařený vepřový lalok vepřový lalok uzeny vareny podbradek uzený lalok recept vařený lalok recept peceny lalok recept na uzený lalok vepřový lalok pečený podbradek recept recept na veprovy lalok

Suroviny: lalok vepřový, chilli paprika sušená, česnek, paprika sušená pálivá, petrželka, libeček sušený, sůl, pepř, omáčka sojová, omáčka chilli, omáčka worcesterová, kečup sladký, hořčice

TopRecepty.cz

Kadlíkův ovarový lalok

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vY20