Boršč z Jeseníku
Suroviny pro 12 porcí
12 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 669 kJ / 2 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 396,93 g |
Tuky | 23,85 g |
Vláknina | 23,75 g |
Cholesterol | 805 mg |
Sodík | 956 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 55,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zapomněl jsem na cibuli, ale nic se nestalo. Tak snad příště.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2014 22:29
25. 2. 2011 20:57
25. 2. 2011 20:13
25. 2. 2011 19:24
Ale musím sebekriticky přiznat, že si ho fakt všichni pochvalovali, i ti co v životě červenou řepu nejedli.
25. 2. 2011 19:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 3 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 22 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 22 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 37 minutami
Moravský vrabec
KlaraVesela uvařila před 45 minutami
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 1 hodinou
Vepřové výpečky II
kulisek uvařil před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Ivca78 uvařil před 4 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 13 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 14 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: boršč s červenou řepou zeleninovy boršč s červenou řepou boršč s červenou řepou bez masa boršč ze sterilované řepy pravý boršč s červenou řepou boršč s klobásou boršč s červenou řepou a masem boršč s červenou řepou s uzeným boršč boršč s červenou řepou recept boršč hovězí konzerva boršč s červenou řepou a klobásou boršč z uzeného masa boršč s uzeným masem boršč ze sterilované červené řepy boršč s červenou řepou s klobasou boršč s červenou řepou a mletého masa boršč s červenou řepou s mletym masem recept na boršč bez masa zeleninový borš
Suroviny: maso hovězí, kost hovězí morková, klobása, prsa krůtí, zelenina kořenová, zelí, řepa červená, šťáva z červené řepy, rajče loupané, fazole červené sterilované, sádlo, paprika sušená sladká, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř, ocet, smetana
Boršč z Jeseníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEL6
5 názorů