Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 077 kJ / 3 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,64 g |
Tuky | 297,45 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 607 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček v pečícím sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zB97
Moje poznámka
Bůček v pečícím sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zB97
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 4 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 51 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 1 hodinou
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 1 hodinou
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 3 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 3 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 4 hodinami
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 5 hodinami
Tématické fráze:
pečící sáček,
sáčky na pečení masa,
pečení v sáčku,
maso pečené v sáčku,
maso pečené v sáčku na pečení,
sáčky na pečení recepty,
sáčky na pečení,
pečení masa v sáčku,
sáček na pečení,
pečené maso v sáčku,
pečení v sáčku recepty,
pečící sáček recepty,
recept na vařený bůček v sáčku,
pečeme v sáčku,
sáček na pečení masa,
maso pečené v pečícím sáčku,
pečení masa v pečícím sáčku,
maso v sacku,
kuře v pečícím sáčku,
bůček
Suroviny:
bůček,
cibule,
česnek,
koření na pečené maso,
paprika
Komentáře (15)
Já v tom plastikovém ještě taky nepekla, v papírovém to je super
sretti - chce to prostě vyndat opatrně a nehýbat s tím, dokud pára sama neuteče, ale máš pravdu - opařenina je horší jak spálenina
Bůček nemá sice se zdravou výživou nic společného, ale když je tak dobrounký a křupavý, a vonííííí
Ale ten plastik se nejí
pro JOSIFEK-kuře v papírovém sáčku dělávala i moje mamča,jen dávala do dvou sáčků.Já dělávám také,ale líp se propečou stehna,než celé kuře a opravdu je to dobrota
ale papání nebylo věru špatné...jen jsem jaksi pytlíkům verzus trouba, přestala nějak věřit
Tak zkus maso v papírovém sáčku.Dělám tak super kuře.Kuře osolím potřu olejem. Vložím do papírového sáčku, nafouknu a zavážu.Frknu to na plechu do el.trouby a počkám asi hoďinku.Sáček jen zčerná a ztvrdne jinak nic. Kuře je fantastické.