Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 077 kJ / 3 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,64 g |
Tuky | 297,45 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 607 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček v pečícím sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zB97
Moje poznámka
Bůček v pečícím sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zB97
Nejnovější recepty
Hrstková polévka s majoránkou
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové knedlíky, cuketové zelí a grilované klobásky
Přidáno před 10 hodinami
Mleté maso se zelím à la holubky
Přidáno před 11 hodinami
Zavařená směs na špagety
Přidáno před 11 hodinami
Koláčky z listového těsta s dvěma náplněmi
Přidáno před 11 hodinami
Mleté maso s fazolkami na vietnamský způsob
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vajíčkový salát
Sahula před 8 hodinami
Vajíčková omáčka
Sahula před 8 hodinami
Labužnický králík na smetaně
Darwin před 9 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Sarinka56 před 9 hodinami
Drůbeží játra na cibulce s rýží
mikerose před 10 hodinami
Macecha řezy
vikinka09 před 10 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
TotalMudla před 10 hodinami
Polévka s krupicí a vejcem
Kajkajak před 12 hodinami
Telecí nudličky s houbovou omáčkou
Misicka77 před 12 hodinami
Jednoduchý houbový guláš
knihomolka před 13 hodinami
Tématické fráze:
pečící sáček,
sáčky na pečení masa,
pečení v sáčku,
maso pečené v sáčku,
maso pečené v sáčku na pečení,
sáčky na pečení recepty,
sáčky na pečení,
pečení masa v sáčku,
sáček na pečení,
pečené maso v sáčku,
pečení v sáčku recepty,
pečící sáček recepty,
recept na vařený bůček v sáčku,
pečeme v sáčku,
sáček na pečení masa,
maso pečené v pečícím sáčku,
pečení masa v pečícím sáčku,
maso v sacku,
kuře v pečícím sáčku,
bůček
Suroviny:
bůček,
cibule,
česnek,
koření na pečené maso,
paprika
Komentáře (15)
Já v tom plastikovém ještě taky nepekla, v papírovém to je super
sretti - chce to prostě vyndat opatrně a nehýbat s tím, dokud pára sama neuteče, ale máš pravdu - opařenina je horší jak spálenina
Bůček nemá sice se zdravou výživou nic společného, ale když je tak dobrounký a křupavý, a vonííííí
Ale ten plastik se nejí
pro JOSIFEK-kuře v papírovém sáčku dělávala i moje mamča,jen dávala do dvou sáčků.Já dělávám také,ale líp se propečou stehna,než celé kuře a opravdu je to dobrota
ale papání nebylo věru špatné...jen jsem jaksi pytlíkům verzus trouba, přestala nějak věřit
Tak zkus maso v papírovém sáčku.Dělám tak super kuře.Kuře osolím potřu olejem. Vložím do papírového sáčku, nafouknu a zavážu.Frknu to na plechu do el.trouby a počkám asi hoďinku.Sáček jen zčerná a ztvrdne jinak nic. Kuře je fantastické.