Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 569 kJ / 1 331 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,68 g |
| Tuky | 9,33 g |
| Vláknina | 18,50 g |
| Cholesterol | 213 mg |
| Sodík | 48 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 263,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z hrubé mouky, žloutku, mléka a soli vypracujeme těsto a necháme ho asi hodinu odpočinout.
Krok 2: Mezitím připravíme brambory (oloupat, pokrájet a uvařit).
Krok 3: Když jsou brambory uvařené, slijeme vodu do jiného hrnce, ve kterém uvaříme noky z předem připraveného a odpočatého těsta.
Krok 4: Poté smícháme brambory a uvařené noky, protřepeme a podáváme. Na talíři omastíme sádlem s dozlatova opečenou cibulkou.
Zveřejněno 11. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přesbidlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv6V
Moje poznámka
Přesbidlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv6V
Nejnovější recepty
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s cuketovými matjesy
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 4 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 5 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 6 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 8 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 9 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 10 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 10 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 11 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 12 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 12 hodinami
Tématické fráze:
přesbidlo s cibulkou,
přesbydlo,
staročeské přesbidlo,
přezbidlo,
hazidlo,
přezbydlo,
házidlo recept,
jak se vaří přesbidlo,
pres bydlo,
přesbydlo recept,
jidlo presbidlo,
brambory přes bidlo,
břesbidlo,
přez nebo přes,
recept na přesbydlo,
recept--pres bydlo,
hazidlo pres bydlo,
staročeské přesbydlo,
jak uvařit noky,
staročeské bidlo
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
žloutek,
mléko,
sůl,
sádlo,
cibule
Komentáře (17)