Řecký slaný koláč s listovým špenátem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 712 kJ / 1 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,96 g |
Tuky | 106,11 g |
Vláknina | 13,14 g |
Cholesterol | 664 mg |
Sodík | 2,95 g |
Sůl | 7,60 g |
Sacharidy | 34,99 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 9. 2012 10:35
14. 6. 2012 11:39
24. 5. 2011 00:44
Tyhle jídla my můžem
23. 5. 2011 23:47
23. 5. 2011 23:03
23. 5. 2011 22:49
23. 5. 2011 22:09
11. 5. 2011 13:08
9. 5. 2011 10:01
8. 5. 2011 22:53
len taka poznamka k lilku co som sa naucil od susedy babky greckej co ich pestuje.
Vyberat len mladsie , mensie aby neboli prezrete tie su horke.Stlacit prstom ked ostane priehlbinka -je prezrety a horky.
Pozret zo spodu ked maju na spodku hruhovu priehlbinu su to "chlapci" maju menej semienok a su stavnatejsie.Ovalna priehlbinka " dievcata" viac semienok a su viac horke.
Neskladovat v ladnicke -pouzit co najskor zhorknu skladovanim.
S cerstvymi mladymi netreba nic robit nie su horke
8. 5. 2011 21:20
8. 5. 2011 20:55
8. 5. 2011 19:43
8. 5. 2011 19:32
8. 5. 2011 19:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Soufflé buchta
Přidáno před 18 minutami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 11 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 13 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 16 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 5 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 8 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 9 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 9 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 9 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 10 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 10 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Od podzimu do jara se v obchodech objevuje ředkev. Je to výborná i zdravá zelenina, ale ne každý ji zná a používá
Další recepty
Tématické fráze: slaný koláč se špenátem slaný koláč slaný koláč špenátový koláč se špenátem recky syrovy kolac recky spenatovy kolac recepty na slaný koláč špenátový listové těsto se špenátem slany kolac se spenatem a syrem sýrový koláč se špenátem listové těsto slané recepty řecké listové těsto slane recepty se špenátem slaný koláč z listového těsta listové těsto slane recepty slaný špenátový koláč recept na slany kolac se špenatem slaný koláč z listového těsta se špenátem slaný koláč recept slané koláče slany kolac s fetou
Suroviny: těsto listové, strouhanka, špenát baby, lilek, máslo rostlinné, sýr feta, cibule, mléko, jíška, sýr nastrouhaný, vejce, smetana zakysaná, česnek, bylinky, olej olivový, sůl
Řecký slaný koláč s listovým špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYWL
16 názorů