Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Losos vyuzený v krabici s medovou omáčkou

Hodnocení receptu je 5,0 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 5. 2011 13:27

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie681 kJ / 163 kcal
Bílkoviny0,70 g
Tuky3,20 g
Vláknina1,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 123 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy32,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

25. 5. 2011 12:35

Iljusa:Výborný tip na ten pekáč,vzledem k tomu,že je u nás krabice neustále v permanenci,asi zakoupím. Díky

Iljusa Iljusa

25. 5. 2011 12:24

Andrejko: za tento receptík ti posílám s čistým svědomím bodík. Znám podobný postup od kuchaře Antony Worrall Thompsona ;-) Na uzení mohu doporučit tento výrobek
http://www.i-domacipotreby.cz/domaci-potreby/pekac...

Pajaska Pajaska

24. 5. 2011 15:58

Bodík letí:yes:

magdalenka magdalenka

24. 5. 2011 11:25

Niečo som už o tom počula...každopádne vonku robiť takéto niečo...

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 5. 2011 11:23

Ty brďo, tak to je něco!:-O:yes:

1974andrea 1974andrea

24. 5. 2011 11:10

magdalenka: Taky jsem v nějakém pořadu z Číny viděla,jak udí na pařáku v přiklopeném woku a místo pilin tam dávali lístky zeleného čaje. To by mohlo být taky zajímavé,ne?

magdalenka magdalenka

24. 5. 2011 10:21

1974andrea: Ďakujem za odpoveď. Ja som mala predstavu, že aspoň 20cm!:-D
Veľmi lákavý receptík!!!:yes:
Musím sa poobzerať po kastróle. No a po hoblinách, čo budehoršie...

1974andrea 1974andrea

24. 5. 2011 09:40

magdalenka: Kousky ryby ode dna máme tak 2-3 cm a omáčka je jako dochucení již hotové ryby

magdalenka magdalenka

24. 5. 2011 09:14

Prosím, ako vysoko od dna má byť to mäso? Dík.
A tá omáčka je ku konzumácii, predpokladám, už vyúdenej ryby?

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 5. 2011 19:53

:-*To může být dobrota:-p+:yes:Přimlouvala bych se alespoň o fotečku té plechové krabice;-)

1974andrea 1974andrea

23. 5. 2011 17:37

socatko: Určitě jakákoliv krabice,která nebude vylučovat nějaké škodliviny jako např. hliník apod. Možná i nějaký starý kastrol s těsnou poklicí.

socatko socatko

23. 5. 2011 16:14

Jee, ja vzdycky chtela udirnu!! Bodla by ale fotka nejake te krabice, prosim..mam vysokou plechovou krabici na chleba, muzu pouzit tu, prosim? Ale napad je to uzasny, uz se tesim az vyzkousim!! :yes:

1974andrea 1974andrea

23. 5. 2011 16:04

spagetka: Funguje to výborně,ryby mám takto vyzkoušené,maso nikoliv. Ale určitě zkusím i nějaké tence nakrájené masíčko,možná se bude dělat trosku déle.

spagetka spagetka

23. 5. 2011 15:47

Tý brďo a ono to fungujeee:-?:-?:-O:-O:-p:yes:

Kadlik Kadlik

23. 5. 2011 14:02

tohle znám, tak jsem udil ryby ve starém zavařovacím hrnci... a byla to delikatesa!!!! Díky za připomenutí...:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: uzení lososa jak udit lososa jak vyudit lososa losos uzení hobliny na uzení uzeni pilinami v alobalu losos s medovou omáčkou uzení losos udíme lososa uzení ryb losos domaci uzeni lososa udit lososa uzený losos recepty vyuzeno.cz uzení na sporáku losos na uzeni domacipotreby.cz uzení ryb v hrnci uzení ve starém hrnci recepty na uzení lososa

Suroviny: losos, sůl hrubozrnná, cukr, pepř, slivovice, hořčice kremžská, med, ocet balsamiko, voda, sůl, kopr čerstvý

TopRecepty.cz

Losos vyuzený v krabici s medovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5AnX