Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Losos v bylinkovém kabátku s bramborobylinkovou kaší a oblohou

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

15. 7. 2011 15:20

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chocolate chocolate

15. 7. 2011 15:45

Určitě výborné, i když lososa s kůží nemusím, jen z fotek nepoznám, co je losos a co kaše Spagi;-).

ivulinka ivulinka

15. 7. 2011 15:24

Nádherně a chutně vypadající papu:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak nejlépe ohřát bramborovou kaši v mikrovlnce smažený losos jíme zdravě losos propečený losos foto smažení lososa s kůží recepty kase bilinkovy top ryba v bylinkovem kabátku losos propeceny bylinkový kabátek ryba kůží nahoru smazi se ryba kuzi nahoru losos s kůží na bylinkovem masle ryba se smaží kůží nahoru jak smažit rybu nejprve kůži losos v sýrové kabátku pstruh v bylinkovém těstíčku smažení lososa nejprve kuží nahoru losos v červeném babica babica bylinkový losos

Suroviny: losos, čerstvé bylinky, mouka hladká, pepř citronový, sůl, šťáva citronová, olej citronový, tuk na smažení, zelenina, brambory, bylinky, máslo, mléko, sůl

TopRecepty.cz

Losos v bylinkovém kabátku s bramborobylinkovou kaší a oblohou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oA0A