Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos v bylinkovém kabátku s bramborobylinkovou kaší a oblohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oA0A
Moje poznámka
Losos v bylinkovém kabátku s bramborobylinkovou kaší a oblohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oA0A
Nejnovější recepty
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 14 hodinami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Rychlá květáková polévka
Přidáno před 16 hodinami
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno 10. 8. 2025 17:25:01
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 10. 8. 2025 17:24:11
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno 10. 8. 2025 14:52:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 3 hodinami
Smažené cukety
Tajemnost před 5 hodinami
Zelené fazolky na slanince
cherst před 5 hodinami
Houbová smaženice
Sam.79 před 6 hodinami
Osvěžující melounové smoothie
Valis před 6 hodinami
Drobenkový koláč
Popelkaa před 7 hodinami
Mrkvové šátečky od Ivety
Hanis před 7 hodinami
Oříšková bábovka
Kattyy před 8 hodinami
Květákový mozeček
mcmiruska před 8 hodinami
Tématické fráze:
jak nejlépe ohřát bramborovou kaši v mikrovlnce,
smažený losos,
jíme zdravě losos,
propečený losos foto,
smažení lososa s kůží,
recepty kase,
bilinkovy top,
ryba v bylinkovem kabátku,
losos propeceny,
bylinkový kabátek,
ryba kůží nahoru,
smazi se ryba kuzi nahoru,
losos s kůží na bylinkovem masle,
ryba se smaží kůží nahoru,
jak smažit rybu nejprve kůži,
losos v sýrové kabátku,
pstruh v bylinkovém těstíčku,
smažení lososa nejprve kuží nahoru,
losos v červeném babica,
babica bylinkový losos
Suroviny:
losos,
čerstvé bylinky,
mouka hladká,
pepř citronový,
sůl,
šťáva citronová,
olej citronový,
tuk na smažení,
zelenina,
brambory,
bylinky,
máslo,
mléko,
sůl
Komentáře (18)
Maiva - název jsem o slabiku zkrátila