Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 735 kJ / 1 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,06 g |
Tuky | 122,68 g |
Vláknina | 9,44 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 4,64 g |
Sůl | 10,47 g |
Sacharidy | 93,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový ocásek na meruňkové zavařenině s křenovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMwE
Moje poznámka
Vepřový ocásek na meruňkové zavařenině s křenovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMwE
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 10 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 17 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 5 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 7 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 7 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 7 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 9 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 10 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 12 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 12 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 12 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 12 hodinami
Tématické fráze:
prasečí ocásky recept,
prasečí ocásky,
vepřové ocásky recept,
vepřový ocas recept,
vepřové ocásky,
prasečí ocásek,
prasečí ohanka,
vepřový ocas,
uzene praseci ocasky,
prasečí oháňka recept,
prasečí ocas,
recept uzený vepřový ocásek,
vepřová ohánka,
meruňkový kečup,
varene uzene ocasky,
prasečí ocásky recepty,
uzený prasečí ocásek,
uzený vepřový ocas,
prasečí ocásek recept,
recepty vepřové ocásky
Suroviny:
ocas vepřový,
sůl,
sádlo,
zavařenina,
česnek,
omáčka sojová,
sojová omáčka světlá,
kečup ostrý,
krenex,
ocet balsamiko,
vývar,
brambory,
lučina,
smetana,
krenex,
máslo,
sůl,
křen
Komentáře (41)
Rebi, to já jen tak, protože jsem včera koupila právě tu za dvacku (Hamé či co) a na maso...super, jen jsem ji musela trošku povolit vařící vodou.
Jinak já také ty ocásky neznám dlouho, doma to maminka ani babička nedělaly, nekupovaly. Pře dpár lety (myslím) je začali vozit do naší masny, mívali je sporadicky, to jsem je vždycky koupila. Teď už je mají skoro stále, ale ty uzené - Špagi - ty moc často nemívají. Ale myslím, že jeden recept s uzenými ocásky tu mám a matně si vzpomínám, že to bylo moc dobré a šťavnaté.
No a hovězí oháňka, tak to je taky bašta...
dám na tvoji radu, poznámku jsem si opravila a jakmile pan řezník zavolá
a děkuji všem za rady
už si to připisuju do poznámky pod rcp, díky
ještě mám z červeného rybízu a brusinky z rybízu