Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 735 kJ / 1 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,06 g |
Tuky | 122,68 g |
Vláknina | 9,44 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 4,64 g |
Sůl | 10,47 g |
Sacharidy | 93,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový ocásek na meruňkové zavařenině s křenovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMwE
Moje poznámka
Vepřový ocásek na meruňkové zavařenině s křenovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMwE
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 17 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno 5. 8. 2025 17:17:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková čokoláda
sulckax612 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 6 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 7 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 9 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 9 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 10 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 10 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 10 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 11 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 11 hodinami
Tématické fráze:
prasečí ocásky recept,
prasečí ocásky,
vepřové ocásky recept,
vepřový ocas recept,
vepřové ocásky,
prasečí ocásek,
prasečí ohanka,
vepřový ocas,
uzene praseci ocasky,
prasečí oháňka recept,
prasečí ocas,
recept uzený vepřový ocásek,
vepřová ohánka,
meruňkový kečup,
varene uzene ocasky,
prasečí ocásky recepty,
uzený prasečí ocásek,
uzený vepřový ocas,
prasečí ocásek recept,
recepty vepřové ocásky
Suroviny:
ocas vepřový,
sůl,
sádlo,
zavařenina,
česnek,
omáčka sojová,
sojová omáčka světlá,
kečup ostrý,
krenex,
ocet balsamiko,
vývar,
brambory,
lučina,
smetana,
krenex,
máslo,
sůl,
křen
Komentáře (41)
Rebi, to já jen tak, protože jsem včera koupila právě tu za dvacku (Hamé či co) a na maso...super, jen jsem ji musela trošku povolit vařící vodou.
Jinak já také ty ocásky neznám dlouho, doma to maminka ani babička nedělaly, nekupovaly. Pře dpár lety (myslím) je začali vozit do naší masny, mívali je sporadicky, to jsem je vždycky koupila. Teď už je mají skoro stále, ale ty uzené - Špagi - ty moc často nemívají. Ale myslím, že jeden recept s uzenými ocásky tu mám a matně si vzpomínám, že to bylo moc dobré a šťavnaté.
No a hovězí oháňka, tak to je taky bašta...
dám na tvoji radu, poznámku jsem si opravila a jakmile pan řezník zavolá
a děkuji všem za rady
už si to připisuju do poznámky pod rcp, díky
ještě mám z červeného rybízu a brusinky z rybízu