Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí páj pod peřinou z bramborové kaše

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

1. 11. 2011 19:13

Suroviny

Porce: jedna zapékací miska nebo plný pekáček/remoska/

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 035 kJ / 2 159 kcal
Bílkoviny145,96 g
Tuky112,11 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 2,67 g
Sůl6,44 g
Sacharidy129,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to trochu zase jiná změna od klasicky připravené ryby, je to velmi křehoučké jídlo, takže ucelenější fotka moc nejde udělat, až druhý den, ale to nic nemění na výborné chuti všech uvedených ingrediencí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 11. 2011 18:05

Nechte diskusi, obrazek i nazev z kucharky zde je uz take a tim delam tecku nad tim vsim, ja bych dala neregistrovanym tak jedine moznost hvězdiček,jako jinde, ne komentare, to jinde nesmi neregístrované nikde cokoliv komentovat bez registrace na portálech náhledu.:-K:-K:-K:-)

Eliza Eliza

2. 11. 2011 17:42

zizala: A co to zveřejnit...? Jako precedens...;-)

senky senky

2. 11. 2011 17:40

rebeka::yes::yes: taky souhlasím;-) jenom se divím, že pořád někoho baví, ať už regi nebo neregi vyvolávat zbytečné rozbroje, nota bene kvůli názvu receptu;-)
Také jsem si myslela,že pie je koláč z křehkého těsta sladký ,či slaný:-p a ráda se nechám poučit a obzory si rozšířím:-8.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 11. 2011 17:36

o.k.Iva

zizala zizala (moderátorka)

2. 11. 2011 17:23

varilamyskakasicku: Ivo, prosím, nepiš Caps Lockem.

Jinak teda se zdá, že včera ta Věra Ende nebo jak se jmenuje, taky je někdo tady registrovaný :-S

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 11. 2011 17:16

Alžbětina Prknářová: koukni se na LIDUNKY PAJ, MA HO ZDE POD RECEPTEM??AA???:-K

drahulin drahulin

2. 11. 2011 17:04

rebeka:Souhlasím s Rebekou.Proč takové dohady?A chci se zastat Maris,protože mě přišlo,že jen komentuje.Já jsem si až do dnes také myslela,že páj je koláč.

Lucka

2. 11. 2011 16:54

varilamyskakasicku:A proč jste neuvedla zdroj, zvlášť když používáte doslovný název?

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 11. 2011 16:41

Obrázek z knihy a i název je tam nafocen pro ty, co pořád oponují, lidé, viz Lidunka zde, to tak i dělají:-K:-K:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 11. 2011 16:37

cathleen: stojím si za svým, vše už včera bylo řečeno a vymazáno,a není normální,aby ve chvíli,kdy je recept už mimo obraz, ;-)aby se nějaký neregistrovaný jakoby :-8tam zase ukázal, ale stojím si za tím, že pod neregistrovaným jsou lide registrovani:-? a piši z jiných pc,:-! jinak to nevidím, a nejde nyní jen o mne, stači si říci 1 + 1 víš to hned, jinak neregistrovaní "spí" :-!:-!a dost dlouho:-?:-?:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 11. 2011 16:33

Lidunka: díky Lidunko,:-K a máš páj také psán jako já, i kaše a nic vid??? No a tady je vidět, to co jsem psala, že jen určitým lidem zde se vždy napíše něco,aby diskusi rozpoutali, nejsi sama, u kterých se nic neděje, vidím to i u kytiček danaých u jídel:-/ a pak u druhých je to jinak- u druhých diskuse a diskuse,nestalo se mi to poprvé, jsem ráda, že jsi to tam hezky popsala, že u Tebe diskuse v Páji nebyla;-);-) je to v lidech a o lidech, dávám tam obrázek z knihy "Kuchařky naší vesnice z r. 1974:-K":-K

cathleen cathleen (moderátorka)

2. 11. 2011 16:14

varilamyskakasicku: Ivo, neregi. nic vložit nemohou. Jestli se ti nelíbí jejich komentáře, nevšímej si jich, oni časem přestanou. Ale nepiš, prosím, tak "silné" výrazy (pro mně nejsi nikdo) - tak jsme se tady nikdy nevyjadřovali, nikoho nevyhazovali.
Stojíš si za svým, to je dobře - sama víš, co jsi uvařila;-)

Lidunka Lidunka

2. 11. 2011 16:12

Vypadá to lákavě:-8:-K Jsem moc ráda, že pod mým receptem http://www.toprecepty.cz/recept/17271-chaluparske-... se tato diskuze nerozjela, mě by to dóóóst zamrzelo...:-S Dávám bodíka:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 11. 2011 16:07

Kadlik: díky, je divné, že ti neregistrovaní jen kritizují a sami nedají nic, je to dnes a denně a neco bych s tím udělala, být redakcí:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 11. 2011 16:06

Alžbětina Prknářová: dám sem foto z knihy Kuchařky, celé i název, ted to fotím,už k tomu nic, zase jsi neregistrovaná, pro mne nejsi nikdo:no::no:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: rybí páj teť vaří šéf teť vaří šéf recepty masový páj jehněčí páj ryba zapečená v bramborové kaši recept bramborový páj s masem zapečená ryba v bramborové kaši rybí filé zapečené v bramborové kaši koláč z bramborové kaše bramborovy paj rybí pie aljašská treska recept kolac s rybou a kasi páj rybi slaný koláč bramborová kaše bramborová kaše podle šéfkuchaře teť vaří šéf jablkovy kolac masový páj koláč recept rybí páj recept

Suroviny: brambory, pórek, sýr uzený, žampióny, rajče, máslo, mléko, treska aljašská, slanina anglická, olej olivový, omáčka sojová, sůl, pepř mletý, citron, libeček

TopRecepty.cz

Rybí páj pod peřinou z bramborové kaše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q5LL