Žraločí steak
Šťavnatý žraločí steak je delikatesa, která vyniká jemnou chutí a pevnou strukturou masa. Připravuje se podobně jako tuňák nebo mečoun, nejlépe na pánvi nebo grilu, kde získá zlatavou kůrku a zůstane uvnitř krásně šťavnatý.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 886 kJ / 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,75 g |
Tuky | 18,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žraločí steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WjZv
Moje poznámka
Žraločí steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WjZv
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 15 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 17 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 19 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 19 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panna cotta - italský dezert
LouLou před 5 hodinami
Brokolicová polévka s parmazánem
MirkaP před 8 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Moanka před 9 hodinami
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 9 hodinami
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 10 hodinami
Lečo
Lenka Sedlackova před 10 hodinami
Plněné pečené batáty
evahy před 10 hodinami
Tématické fráze:
žraločí steak,
žraločí steak recept,
žraločí steak recepty,
recept na žraloci steak,
steak ze žraloka,
zralok steak recepty,
zralok recept,
jak upravit žraločí steak,
žraločí maso,
recept žraločí steak,
steak ze žraloka recept,
recepty žralok steak,
steak ze žraloka nejlepsí recept,
žraločí stejk,
úprava žraloka,
žraločí steaky recepty,
žraločí steaky,
žralok steak,
recept na žraloka,
recepty žraločí steak
Suroviny:
steak žraločí,
mouka hladká,
koření na ryby,
citron,
sůl,
máslo
Komentáře (35)
Máte recht, žralok nemá tuhé maso
Pokud se smažením nevysuší, že
Zralok:
Děkuji vám za opravu
***
No, a jenom naivka nechá trčet rozmražené maso v mouce 20 minut před smažením