Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 503 kJ / 2 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,14 g |
Tuky | 103,01 g |
Vláknina | 18,03 g |
Cholesterol | 681 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 448,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slávinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7Ok
Moje poznámka
Slávinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7Ok
Nejnovější recepty
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Škvarková pomazánka s vajíčkem a okurkou
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z matjesů à la losos s koprem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 14 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kachní játra v sýrovo-česnekovém těstíčku
Sahula před 1 minutou
Křidélka v česnekovém těstíčku
Sahula před 3 minutami
Křidélka v pivním těstíčku s nivou
Sahula před 3 minutami
Žampiony v sýrovo-pivním těstíčku
Sahula před 10 minutami
Hruškové muffiny Zdeňka Pohlreicha
Meruzalka před 34 minutami
Domácí nepečený medovník
Eva_H před 1 hodinou
Rychlé cuketové zelí
Marta262 před 1 hodinou
Kuřecí rarášky
Sahula před 1 hodinou
Gulášová polévka II.
Kajkajak před 2 hodinami
Domácí kečup
kamiliestuchlikova před 2 hodinami
Tématické fráze:
bobáky,
slávinka obecná,
nadýchané rohlíčky,
senza recepty,
slávinky rohlíčky,
slavinkad,
slavinky kynute rohlicky,
foto jak motat loupak,
rohlicky slavinky,
nadýchaný bochánek do pekárny recept,
výstavní sekaná,
nadýchané loupacky,
kávové trohránky,
perníkový závin s povidly a ořechy bahula,
těsto na perníčky zadělávané kávou recepty,
senza koláč,
rohlíčky z bílku sypane orechy,
ořechové cípky,
nadýchane rohlíčky s oříšky,
cípky ořechové
Suroviny:
voda,
cukr,
máslo,
rozinky,
sůl,
žloutek,
kůra citronová,
šťáva citronová,
mouka hladká,
droždí,
bílek,
cukr moučkový,
mandle sekané
Komentáře (46)
1) jsou do detailů propracované, takže při přesném dodržení postupu se nemůžou nepovést
2) vzniká tu závislost tím, že vše opravdu chutná. Člověk jedno pečivo sní a už přemýšlí, co dalšího vyzkouší příště
Slávinky jsou božské
Irrena: jj, Irčo, vyzkoušej
http://www.toprecepty.cz/recept/24963-jak-na-vyrob...
Pokud budeš cokoliv ještě dál potřebovat vědět, písni mi vzkaz, proberem to
Ale věřím, že nám pečka ušetřila hodně peněz - vždyť každý vidí, jak cena pečiva leze nehorázně nahoru