Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 505 kJ / 3 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,75 g |
Tuky | 378,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 315 mg |
Sodík | 7,20 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 0,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapoun na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Km58
Moje poznámka
Kapoun na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Km58
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 4 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 6 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 12 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 14 minutami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 47 minutami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 1 hodinou
Chutné vafle
Kubabuba14 před 2 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 3 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 3 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 4 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 5 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 5 hodinami
Tématické fráze:
kohout kapoun,
kohout na slanine,
peceny kapoun,
kohout na zelenině,
kapoun na víně,
kapoun ryba,
jak upéct kapouna,
priprava kapouna,
kapoun obecny,
kapoun kohout,
kapoun kohout recepty,
ryba kapoun,
kapounování,
kapoun foto,
kastrovany kohout,
kapoun na zelenine,
kapoun pečený,
vykleštěný kohout,
jak nejlepe upect kohouta,
francouzský kapoun
Suroviny:
špek uzený,
slanina uzená,
čerstvé bylinky,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (12)
.... a nebo na Moravě od drobného pěstitele za 100,-Kč o váze 2 kg
jídlo jako vždy skvělééééééé
No nic,jdu dodělat oběd