Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 505 kJ / 3 467 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,75 g |
| Tuky | 378,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 315 mg |
| Sodík | 7,20 g |
| Sůl | 18,00 g |
| Sacharidy | 0,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapoun na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Km58
Moje poznámka
Kapoun na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Km58
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 9 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 11 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 12 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 13 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 5 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 8 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 8 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 10 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 10 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 11 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 11 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 11 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 12 hodinami
Tématické fráze:
kohout kapoun,
kohout na slanine,
peceny kapoun,
kohout na zelenině,
kapoun na víně,
kapoun ryba,
jak upéct kapouna,
priprava kapouna,
kapoun obecny,
kapoun kohout,
kapoun kohout recepty,
ryba kapoun,
kapounování,
kapoun foto,
kastrovany kohout,
kapoun na zelenine,
kapoun pečený,
vykleštěný kohout,
jak nejlepe upect kohouta,
francouzský kapoun
Suroviny:
špek uzený,
slanina uzená,
čerstvé bylinky,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (12)
.... a nebo na Moravě od drobného pěstitele za 100,-Kč o váze 2 kg
jídlo jako vždy skvělééééééé
No nic,jdu dodělat oběd